SUZANIN MUŽ SE OGLASIO PO PRVI PUT I PRIZNAO: Mi nismo zajedno od 1993. godine, neka ide pravo u KUPINOVO
Suzana i Miki, Foto: Printscreen

zadruga

SUZANIN MUŽ SE OGLASIO PO PRVI PUT I PRIZNAO: Mi nismo zajedno od 1993. godine, neka ide pravo u KUPINOVO

Vlada Perović, još uvek zakoniti muž učesnice "Zadruge 2" Suzane Perović, hoće što pre da se razvede od pevačice.

Objavljeno:

Naime, Perovićka se upustila u romansu sa Mikije Đuričićem, a njen suprug Vlada rešio je da prekine ćutanje i kaže istinu o njihovom braku. Iako se pričalo da mu ženino neverstvo ne smeta, on sada priznaje da mu se ne dopadaju dešavanja u beloj kući.

- Ako hoće pravo iz Zadruge u Kupinovo, slobodno neka ide, tamo joj je i mesto, ja ću joj razvod dati bez problema. Samo mi nije jasno šta se desilo sada, da li je zatvoren prostor ili nešto drugo u pitanju. Ona i Miki se dugo znaju, mogli su odavno da počnu nešto, ali nisu, ne znam šta se desilo kada se sad nešto između njih rodilo - kaže Vlada i otkriva kako već dve decenije zapravo njih dvoje ne žive zajedno iako su zakonski i dalje venčani i u javnosti su se predstavljali kao supružnici.

foto: Printscreen

- Suzana i ja nismo zajedno od 1993. godine, ali mnogi to nisu znali. Mi čak i ne živimo zajedno. Ona je dobar čovek, ali ono nije u redu, ne znam šta je na njemu videla. Svakako joj želim sve najbolje, neka radi šta hoće - rekao je Suzanin još uvek zakoniti muž za srpske medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.