ANA KORAĆ SPAVALA SA DAVIDOVIM OČUHOM?! Oglasila se Biljana i potvrdila priču: Nije to razlog zašto je ne volim
Mungos i Ana, Foto: Printscreen

haos

ANA KORAĆ SPAVALA SA DAVIDOVIM OČUHOM?! Oglasila se Biljana i potvrdila priču: Nije to razlog zašto je ne volim

Novi skandal!

Objavljeno:

Kako starleta Tijana Ajfon tvrdi, Ana Korać je imala seksualne odnose sa Predragom Opačićem Mungosom, očuhom njenog dečka Davida Dragojevića!

- Anu Korać je Mungos j*bao za lovu pre nekoliko godina, dok još nije bila preskupa. To svi znaju, i to je javna tajna. Čak i Biljana zna za to i zbog toga je toliko i ne voli - tvrdi Tijana Ajfon za "Rijaliti".

Ona dodaje da su se Koraćeva i Mungos navodno videli samo jednom, ali da se taj seks naširoko prepričavao po vojvođanskoj prestonici. Kako piše "Rijaliti" Ana Korać i Mungos su se upoznali preko zajedničkog prijatelja na jednom salašu u okolini Novog Sada.

foto: Printscreen

- Mungos je sa prijateljima bio na salašu, i jedan od njih je rekao kako je pozvao neke devojke da dođu na druženje za pare. Čim se pojavila Ana, Mungos je rekao: "Ova je moja". Celo veče su proveli zajedno, da bi je Predrag nakon toga odveo u sobu. U sobi im se pridružila još jedna Anina drugarica, pa su tako sve troje dočekali jutro u istom krevetu - otkriva dobro obavešteni izvor za "Rijaliti".

Kako dalje navodi izvor, Mungos je bio oduševljen Aninim seksualnim umećem, toliko da je svima pričao kako je uživao sa njom. Ta priča o navodnom orgijanju sa zadrugarkom i njenom drugaricom došla je i do Biljane, koja je bila šokirana saznanjem da je njen partner navodno platio seks, zbog čega je, kako navodi "Rijaliti", poludela i napala ga. Kako dalje prenosi ovaj list, Mungos Biljani nikada nije priznao da je bio sa Anom.

Mungos se nije oglašavao ovim povodom, ali je zato Biljana imala vrlo šokantan komentar na celu priču, koji se čak može shvatiti i kao delimična potvrda ovih navoda:

- To nije razlog zbog kojeg ne volim Anu, neću da pričam o tim stvarima - rekla je Biljana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.