VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUZI: Ona će večeras da im POMRSI KONCE, a jednoj osobi će POZLITI kad je vidi!
Lakše joj je kad nje nema u rijalitiju, Foto: Zadruga

kucnuo je čas!

VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUZI: Ona će večeras da im POMRSI KONCE, a jednoj osobi će POZLITI kad je vidi!

Potvrđene spekulacije, vraća se u rijaliti!

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja je sa dečkom Zolom pobegla iz Bele kuće, posle 40 dana odsustva iz rijalitija navodno će se večeras pridružiti već dobro poznatoj ekipi.

Ona je s Lazarom Čolićem, 11. marta pobegla iz "Zadruge 2", a nakon što je nedavno objavila da su se ona i Zola razišli, spremna je za povratak u Šimanovce. Njena majka Marija Kulić vratila se nazad 24. marta, 12 dana nakon što je napustila rijaliti, a isto bi večeras trebalo da uradi i njena ćerka.

Miljana Kulić spremnija za šou nego ikad
Miljana Kulić spremnija za šou nego ikadfoto: Printscreen

Dvanaest dana je prošlo kao da je prošlo 12 meseci! Jedva sam čekala da se vratim, gledam sve i svašta, gledam šta ljudi pričaju... Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje, ništa me nije slušala", izjavila je Marija u studiju pre ulaska u Belu kuću, a kako će reagovati na to što se njena ćerka ipak vraća u rijaliti i da li će joj stvarno biti teže, ostaje da vidimo.

Takođe, videćemo da li Miksi ulazi u punom sastavu, sa Zolom i bebom Željkom, ili sama. Spekulacije o tome su potvrđene u današnjem izdanju emisije "Premijera - vikend specijal" na televiziji "Pink".

Voditelj Ognjen Nestorović najavio je da će večeras u "Zadruzi 2" biti vanredno ubacivanje i to po svemu sudeći ne jedne, već dve osobe.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.