ISCURIO SNIMAK KAO DOKAZ: Anina i Davidova veza je ČISTA NAMEŠTALJKA! Ona i Mića mu podvalili PRLJAVU IGRU!
Ana korać i Lepi Mića: nameštaju Davidu igru, Foto: Printscreen

OTKRIVAMO!

ISCURIO SNIMAK KAO DOKAZ: Anina i Davidova veza je ČISTA NAMEŠTALJKA! Ona i Mića mu podvalili PRLJAVU IGRU!

Ana i Lepi Mića su seli i skovali pakleni plan

Objavljeno:

Iako zadrugari mahom tvrde kako između Davida Dragojevića i Ane Korać postoje jake emocije, sada su se pojavili snimci sa kojih se jasno vidi kako je između njih dvoje "ljubav" u stvari počela. Naime, ovoj vezi kumovao je Lepi Mića, a reč je nameštaljki, koja je naravno bila njegova ideja. Nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana, i izbačena iz "Zadruge 2", David i Ana su krenuli intenzivnije da se druže, i provode vreme zajedno, pa je tu pao i poljubac, a onda je Lepi Mića zakuvao čorbu.

foto: Printscreen

Ana i Lepi Mića su seli i skovali pakleni plan. Pošto joj je objasnio da treba da bude sa Davidom jer će tako napraviti sebi da bude u žiži javnosti, te da će je to izbaciti u prvi plan, Koraćeva je delovala vrlo zainteresovano za ovu ideju, a onda su razvili sve detalje do tančina, a Ana je čak isplanirala i raskid: Lepi Mića: I šta misliš koliko će to trajati sa njim? Ana: Pa mesec - dva. Lepi Mića: A kako ćeš ga se rešiti posle? Ana: Lako, kao i svaki put! (peva) Sve na svoje dođeeee.... Ovako je otprilike tekao razgovor između njih dvoje. I kad je dogovor konačno pao, Mića nije gubio vreme, nego je odmah krenuo da vrbuje Davida, koji je bio zabrinut zbog prethodne večeri, ali i zbog Aleksandrine reakcije o kojoj je tada razmišljao sve vreme. Lepi Mića ga je zatim odveo u šetnju po imanju, a onda krenuo da ga navlači:

foto: Printscreen

Lepi Mića: Ušao si u neku priču koja je vrlo izazvala buru napolju. Radi se o tebi, i ne treba niko da ti soli pamet šta to znači. Ne treba da te zanimaju dušebrižnici - ja ih tako zovem. David: Ne osećam se baš nikako. Razmišljam kako će reagovati spolja. Lepi Mića: Davide, ti odlučuješ. Ne odlučuju ovi spolja. David: Teško je da je stavim u tu situaciju. Jer nisam takav da me boli kurac. I o maloj razmišljam i o svemu.

foto: Printscreen

Lepi Mića: Ne treba ti i Ana sada da prekinete druženje, jer je neko došao i nešto reko. Lepo izgledate zajedno i konačno si pozitivan i zanimljiv. Hoćeš ponovo da urlaš i opet da ispravljaš krive Drine. Drugo kad ti se neko sviđa, to je tako i od toga ne možeš da pobegneš. David: Sad ja ne znam, šta je napolju i kako je Aleksandra odreagovala na to sinoć. Lepi Mića: Kako je odreagovala... kao i svaki put što je odreagovala. Ona je takva, ti najbolje znaš kakva je ona, nemoj da ti ja govorim, ti odlučuješ o sebi.

foto: Printscreen

Čini se da je David već tad bio pečen kad je reč o Ani, mada je i dalje bio u nedoumici da li ipak ovu priču treba da nastavlja. Posle razgovora sa Lepim Mićom upustio se definitivno u ovu vezu. Da li je i Ana u međuvremenu razvila emocije prema Davidu - može biti. Mada je teško zaboraviti da je imala razrađen ceo plan u glavi, ne samo veze, već i toga kako će i kada prekinuti sa njim. Dakle, na početku ih sa njene strane definitivno nije bilo. A da li Koraćeva htela samo da rastavi Davida i Aleksandru, te da tako stekne popularnost, ili će od ove veze biti ipak nešto više, ostaje da vidimo.

Kako su ova dva razgovora izgledala u celosti pogledajte u video prilozima:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.