TAJ MATORI PERVERZNJAK JE KORISTI DA BI BIO POPULARAN: Tetka Milijane Bogdanović ušla u Parove pa POPLJUVALA STARCA
Foto: Printscreen

PAROVI

TAJ MATORI PERVERZNJAK JE KORISTI DA BI BIO POPULARAN: Tetka Milijane Bogdanović ušla u Parove pa POPLJUVALA STARCA

Došla na roditeljski i pomrsila im konce

Objavljeno:

Nakon što je majka Milijane Bogdanović javno negodovala zbog ćerkinig ponašanja, oglasila se i njena tetka koja je došla u vilu "Parova" na roditeljski sastanak.

Naime, Milijanina tetka oplela je po najkontroverznijem paru u Srbiji, pa bez dlake na jeziku oštro iskritikovala sestričinu.

- Ja ne mogu da svarim to što radi, ona je zaboravila svoj identitet, ja sam došla da joj objasnim ko je i sta je - oštro je počela Milijanina tetka, pa dodala:

foto: Printscreen

- Uspeh ćeš da gradiš samo ako misliš na svoju porodicu! Ti si se strašno ponela ovde. Ne misliš na tvoju sestru koja treba sutra da izađe na ulicu. Ja sam surova i iskrena! Ti si merač gluposti, ti si dobila toliko pažnje koliko si i zaslužila, ja sam došla da te zamolim da povedeš računa o svom ponašanju!

Ona je navela da smatra da Milojko koristi Milijanu.

- Taj matori perveznjak je koristi da bi bio popularan - sigurna je tetka, koja preko svega tvrdi da je Milijana tražila haljinu od 25.000 hiljada za maturu.

Milijana je, sa druge strane, tvrdila da je u pitanju bila haljina od 9.000.

foto: Printscreen

- Mnogo je ružno i tužno da ti za svoje godine nemaš ništa u glavi, a bojim se uskoro ni među nogama! Od samog rođenja si problem! Ona je svojeglava - nastavljala je tetka ne obazirući se na bilo koga.

Aleksandar Požgaj ni ovu priliku nije propustio a da se ne ispreči između Milijane i Milojka. On je došao da posavetuje Milijanu da treba da napusti Milojka i da sluša svoju tetku, međutim Milojku je to zasmetalo i on ga je napao!

Stari Božić zadigao je majicu i rekao Požgaju da ga udari ako sme!

- Ma gde je tetka bila do sada - uzvikivala je Milijana Požgaju, koji nije odustajao, već je savetovao da treba da razgovara sa tetkom i da traži podršku od porodice.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.