POŽGAJU PONUĐENO NEPRISTOJNO MNOGO NOVCA: Ako zavede Milijanu dobiće cifru od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI!
Foto: Printscreen

PAROVI

POŽGAJU PONUĐENO NEPRISTOJNO MNOGO NOVCA: Ako zavede Milijanu dobiće cifru od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Tuga...

Objavljeno:

Aleksandar Požgaj je dobio ponudu od produkcije da zavede Milijanu Bogdanović, 53 godine mlađu devojku Milojka Božića, sa kojim je ušla u rijaliti. On bi za ovaj poduhvat trebalo da dobije 3.000 evra, a Milojku se već ne dopada što su Milijana i Aleksandar nekoliko puta bili na korak od poljupca.

foto: Printscreen

"Baš zbog toga, produkcija "Parova" došla je na ideju da unese razdor u vezu kontroverznog para, a Požgaj je dobio zadatak da Milojka napravi ljubomornim. Produkcija mu je ponudila i dodatnih 3.000 evra da smuva Milijanu, a on je to oberučke prihvatio", kaže izvor i objašnjava:

foto: Printscreen

"Milijana je znala da će njena veza sa 53 godine starijim muškarcem podeliti Srbiju, a čim je ušla u "Parove", shvatila da će tek biti u centru pažnje ako u priču uvede još jednog muškarca. Nije ona nimalo naivna i shvata da joj se Požgaj udvara samo da bi nervirao Milojka. Za sada joj je to veoma simpatično i rešila je i da ona igra igru. Ali ko zna šta će se desiti kada bude saznala da je sve to bio samo tajni zadatak."

Bonuns video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.