JEZIVO! DAVALI JOJ POGREŠNE LEKOVE: Imam 20 kila manje, oštećenje JETRE i početak ANOREKSIJE! DETE ME NE PREPOZNAJE
Zerina Hećo, Foto: Printscreen Instagram, Printscreen/Instagram/zerinooooo

POTRESNA ISPOVEST ZERINE HEĆO

JEZIVO! DAVALI JOJ POGREŠNE LEKOVE: Imam 20 kila manje, oštećenje JETRE i početak ANOREKSIJE! DETE ME NE PREPOZNAJE

Zerina je bolovala od raka creva koji je operisala tri puta, a sada je ekskluzivno za Espreso ispričala sve

Objavljeno: 15:46h

Nakon što je napustila "Zadrugu 2", bosanki Zerini Hećo zdravstveno stanje se rapidno pogoršalo.

Naime, još tokom njenog učešća u ovom rijalitiju, kilaža je velikom brzinom krenula da joj opada, što se moglo videti u poslednje dve nedelje njenog boravka tamo. Zerina se poslednjih dana čak i ošišala do glave, zbog čega ju je javnost stavila na stub srama, te osudila kako za ismevanje bolesnih od kancera.

foto: Printscreen 7 Youtube

Istina je međutim potpuno drugačije. Zerina je i sama bolovala od ove teške bolesti pre nekoliko godina, a sada je ekskluzivno za Espreso. rs, progovrila i ispričala sve o tome kako se osećala i zbog čega je uradila to za šta je bezočno optužuju.

foto: Printscreen

"Meni je još u Zadruzi prvo krenulo opadanje kose od stresa, tražila sam psihijatra, gde su mi uključili lekove. Dalje se dešavaju kolpasi organizma, napipala sam kvrgu ispod pazuha, pa su me izvodili u bolnice u Zemunu i u Šimanovce, de su nekoliko puta i tražili da ostanem u bolnici zbog tog stanja" - počinje priču Zerina za Espreso, i nastavlja: "Ja sam već imala rak creva koji sam operisala tri puta, pa su mi radili i markere, i dobijala sam enormne količine lekova za smirenje i antipsihotika. Smršala sam 20 kila, moje dete me ne prepoznaje. Pored trauma koje sam doživljavala tamo, i raznih pritisaka koje nisam mogla da izdržim morala sam da ošišam kosu. Želela sam da se suočim sa tim da ću opet biti to dete bez kose u bolnici, jer sam znala šta sledi, i bilo mi je preko potrebno da izađem napolje. Nisam ni znala da moja majka preko ambasade pokušava da me izvuče iz rijalitija" - priča Zerina u svojoj prvoj ispovesti nakon napuštanja "Zadruge", za Espreso, i objašnjava kako joj je upravo najteže palo ono što je usledilo odmah nakon što je napustila rijaliti.

foto: Printscreen

"Po izlasku su me u studiju osudili da ismejavam osobe sa rakom, što sam i sama preživela jer su ljuti što moram napolje. Tu sam dobila nervni slom. U Sarajevo smo stigli dan posle, gde su doktori sumnjali da imam moždani udar. Za sada je ustanovljena teška trauma, oštećenje jetre, davanje pogrešnih lekova, aritmija srca i početak anoreksije. Moja majka plaća sve to, a sve je jezivo skupo. Trebaće mi mnogo novca za lečenje" - ispričala je Zerina, a onda dodala:

Zerina Hećo: a evo kako je do nedavno izgledala
Zerina Hećo: a evo kako je do nedavno izgledala foto: Printscreen

"Pišem knjigu. Mnogo sam toga preživela u životu. I to ću sve da otkrijem. Imam papire koje ću da objavim, ima tu još svega" - završava ona potresnu ispovest za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ J.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.