OKRENE MI SE ŽELUDAC KAD IH VIDIM, VEROVATNO I CELOJ SRBIJI: Kija tvrdi da David i Ana KOPIRAJU Slobu i Lunu! UŽAS
Kristina Kockar se stavlja na stranu Aleskandre Subotić, Foto: Printscreen

osuđeni na propast!

OKRENE MI SE ŽELUDAC KAD IH VIDIM, VEROVATNO I CELOJ SRBIJI: Kija tvrdi da David i Ana KOPIRAJU Slobu i Lunu! UŽAS

Kristina Kockar ne shvata zbog čega to rade!

Objavljeno:

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kockar prokomentarisala je najaktuelniju temu u "Zadruzi 2", a to je ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać.

Pošto su mnogi upoređivali Kijinu i Slobinu situaciju sa situacijom Ane i Davida, Kockareva je rešila da iznese svoje mišljenje o tome.

Pitali su me da li me Aleksandra kopira, rekla sam da ne mislim da ona mene kopira, ali mislim da ovo dvoje kopiraju definitivno ovo dvoje iz prve Zadruge, i ne znam zbog čega, da li je to zbog para ili su jako glupi, jer zašto kopirati nekoga ko je bio osuđen od strane celog naroda i raditi sve te iste stvari", rekla je Kija.

Kristina Kockar primetila sličnosti između dva para
Kristina Kockar primetila sličnosti između dva parafoto: Preentscren/RTV Pink

Ona je potom prokomentarisala ponašanje Davida Dragojevića kada prilikom ulaska njegove bivše devojke Aleksandre u "Zadrugu 2" nije hteo čak ni ruku da joj pruži.

Ne sviđa mi se šta taj dečko radi nakon svega toga, pravi se kao da je njemu neko nešto uradio, kao što je i ovaj dečko radio. Bukvalno kopiraju ovo dvoje. Ako moram da kažem da sam na nečijoj strani, naravno da sam na strani Aleksandre u smislu da nije lepo da se tako ponaša, da joj ne pruži ruku", objasnila je Kristina i dodala:

Ne ulazim u njihove odnose, ali što se tiče ovo dvoje okrene mi se želudac kad ih vidim, verovatno i celoj Srbiji.

Sloba i Luna dobili naslednike Davida i Anu u drugoj sezoni 'Zadruge'
Sloba i Luna dobili naslednike Davida i Anu u drugoj sezoni "Zadruge"foto: Printscreen/Youtube

Kija se tokom svog učešća u prvoj sezoni "Zadruge" družila sa Anom Korać, međutim poznato je da su njihovi odnosi zahladneli, a Kija nije krila da ju je Ana jako razočarala.

Desila se jedna situacija još u Zadruzi 1, kad smo išli u "Amidži", Slobodan mi je rekao u prolazu: "Ana ti nije drugarica, ona mi je rekla nešto kao...". Rekoh: "Nemoguće da je Ana tako nešto rekla". Međutim, sad kad vraćam film i kad sklopim sve kockice sve mi je jasno. Jako sam se razočarala u tu devojku", bila je iskrena Kija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.