RASKRINKANI MILOJKO I MILIJANA: NIKADA NISU IMALI S*KS! Evo u čemu se sastoji njihov ODNOS
Bogdanovićka je nagovarala komšiju da uđu u "Parove" jer je znala da će biti u živi javnosti i da će imati dobar honorar!, Foto: Printscreen

RASKRINKAVANJE!

RASKRINKANI MILOJKO I MILIJANA: NIKADA NISU IMALI S*KS! Evo u čemu se sastoji njihov ODNOS

Bogdanovićka je nagovarala komšiju da uđu u "Parove" jer je znala da će biti u živi javnosti i da će imati dobar honorar

Objavljeno:

Milojko Božić i njegova 53 godina mlađa izabranica Milijana Bogdanović uselili su se nedavno u zemunsku vilu kao najkontraverzniji par u Srbiji, a javnost i dalje ne prestaje da bruji o njihovom odnosu i vezi.

Naime, Milojko i Milijana su na meti osuda otkad su dospeli u medije zbog razlike u godinama, a kako Rijaliti saznaje, ovaj neobičan par nikada nije imao seksualni odnos, dok je njihova veza samo paravan pomoću kog su želeli da postanu senzacija i dođu do lake zarade.

- Milojko i Milijana su senzacija otkad su dospeli u medije, a narod je šokirala činjenica da je on od nje stariji 53 godine i da su u strasnoj vezi. Odmah su se našli na meti osuda zbog toga što je nacija Milojka odmah nazvala pedofilom, a to je naročito pogodilo njegove poznanike.

Dok je pred malim ekranima u rijalitiju Milijana i Milojko sve pokušavaju da ubede u to da su zajedno i da ljubav cveta, prava istina je da je sve jedna maska iza koje se kriju, ali da im ta maska sada polako opada. Pošto se dugo poznaju, komšije su Milijani i Milojku predložili da kontaktiraju produkciju "Parova" i kažu da bi ušli u vilu kao par.

Prodali su priču kako su već godinama zajedno i kako im je u vezi prelepo, da se odlično slažu i da su godine za njih samo broj. Milijani je jedan poznanik rekao da bi u "Parovima" mogli da budu glavna atrakcija i da bi im produkcija sigurno ponudila velike pare kako bi pred kamerama imali seks non stop.

Milijanina majka Slađana je za sve to znala, a kada joj je ćerka pomenula veliku zaradu, odlučila je da se neće mešati, pa im je potom pružila podršku.

Kako mediji dalje saznaju, Milijana je objasnila svom izabraniku da kada uđu u vilu, sve mora da izgleda kao da je stvarno!

Nakon dugog razgovora i ubeđivanja, Milojko je na kraju pristao, ali je tražio njenu pomoć kako bi bolje mogao da se snađe među takmičarima.

Iako su najavili seks u vili, on se nije dogodio već danima, i čini se da par nije siguran kako bi to mogao da odglumi.

BONUS VIDEO:

MIKI GURNUO SUZANU IZ SVE SNAGE, A ONA MU ODMAH OPROSTILA: Prišla mu je posle JEZIVE svađe i ljubila ga! ŠOK! (VIDEO)

(Espreso. rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.