IZVADIO JE NOŽ, OTKOPČAO SE I SILOVAO ME: Milijanina POTRESNA ISPOVEST će vas ozbiljno pogoditi!
Milijana je pre tri godine doživela veliku traumu, Foto: Printscreen

TRAUMATIČNA PROŠLOST

IZVADIO JE NOŽ, OTKOPČAO SE I SILOVAO ME: Milijanina POTRESNA ISPOVEST će vas ozbiljno pogoditi!

Obljuba Milijane bila je vest u hronici

Objavljeno:

Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), šokirala je sinoć gledaoce Parova, kao i sve ukućane, izjavom da je bila silovana od strane bivšeg ljubavnika. Milijana je ispričala da njena porodica nije imala novca, te da je tada u dogovoru sa majkom odlučila da pozajmi novac od kamataša. Čovek od kojeg je pozajmila je, kako ona tvrdi, čovek iz obezbeđenja, osoba je koja ju je u prošlosti primorala na seks. - Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da me siluje - izjavila je Milijana u rijalitiju.

foto: Kurir

- Pao je mrak, izvadio nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao da neću nigde otići dok ne spavam sa njim. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. - pričala je Milijana, dok je Milojko samo ćutao. - Nisam ga tužila privatno, osuđen je po službenoj dužnosti. Milijana je zatim i javno otkrila ime osobe za koju tvrdi da ju je seksualno zlostavljala, a kako je izjavila, radi se o izvesnom "Branku Obreniću", prenosi "Happy". Milijana tvrdi i kako su joj nudili novac u iznosu od 250-300 evra da promeni svoj iskaz, ali ona to, kako kaže, nije učinila. - Neko mi je rekao da je dobio 3 godine, sada bi trebalo da izađe. Ja ne znam ništa o tome. Kad su me zvali da uzmem stvari koje su mi oduzete, patike, farmerke, dukserica, majica, brus...zvali su me da mi vrate stvari, ja nisam htela da uzmem. Kada mi je zvonio telefon, kada mi je pisao nepoznat broj, ja sam pozivala broj u stanici da prisluškuju - dodala je Milijana.

foto: Printscreen

Obljuba Milijane bila je vest u hronici

B. O. (48) iz Čačka je 8. maja 2016. silovao Milijanu koja je tada imala 19 godina.

Čačanin i Milijana, kako su tada prenosili mediji, proveli su nedeljno popodne zajedno u požeškim lokalima. Uveče su seli u njegov automobil, po dogovoru da je on odveze kući, ali umesto ka njenom selu Branko je produžio dalje magistralom prema Čačku.

Posle tunela kod Kratovske stene skrenuo je ka Lučanima i, prema iskazu koji je Milijana dala u policiji, silovao ju je u automobilu na jednom sporednom putu. U kasne sate ju je vratio kući.

Obrenić je pred sudijom za prethodni postupak negirao silovanje tvrdeći da je Milijana dobrovoljno pristala na seks.

Bonus video

O NATI TREBA NEKO DA BRINE! ZATRAŽILA HITNU POMOĆ: Najstarija sestra Bekvalac ŠOKIRALA videom i potpuno razotkrila sestru i pokazala NJENO PRAVO LICE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.