KRUNIĆKI NAKON DIKSVALIFIKACIJE UGROŽENO ZDRAVLJE: Smršala 12 kila, pa stala pred kameru i oglasila se
Krunićka je namerno pretukla Maju, Foto: Printscreen

OPET NA ISTI NAČIN DIKSVALIFIKACIJA

KRUNIĆKI NAKON DIKSVALIFIKACIJE UGROŽENO ZDRAVLJE: Smršala 12 kila, pa stala pred kameru i oglasila se

Priznala da je svesno i namerno uradila

Objavljeno:

Jelena Krunić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je brutalno pretukla cimerku Maju Marinković, koju su cimeri u rijalitiju dugo zatim smirivali, jer od šoka i batina nije mogla da prestane da plače.

Agresivna takmičarka oglasila se putem svog Instagrama nakon nemilog događaja, pa osim onoga što je priznala da je sve svesno i namerno uradila, priznala je i da je udarila radnika obezbeđenja.

foto: Printscreen

- Vidite me kako izgledam, nisam baš najbolje. Moram da vam kažem da sam smršala više od 12 kilograma. Danas sam bolje, obradovali su me pokloni za rođendan. Tačno je da sam diskvalifikovana i to sam namerno uradila, verujte mi. To je bio jedini način da ja izađem odande, jer sam već pokušala u nekoliko navrata da pobegnem. Udarila sam radnika obezbeđenja jer me je vukao za rukav u momentu kada sam ja samo želela da izađem. Izvinila sam mu se potom. I izvinjavam se svim momcima iz obezbeđenja koji su tada bili tu još jednom. Moram da se zahvalim i produkciji jer su bili veoma korektni, a ja sam bila stvarno nepristojna. Imam problema sa zdravljem, malokrvna sam i sutra idem ponovo na kontrolu. Ipak, zdravlje nema cenu - izjavila je Krunićeva.

Bonus video

DAVID DOBIO POKLON OD SUBOTIĆKE: Prebledeo kad je video šta piše, a reakcija Ane Korać je HIT

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.