HAPSE MILOJKA ZBOG PEDOFILIJE?! Čeka ga 12 GODINA ROBIJE jer je Milijana bila maloletna kada su STUPILI U ODNOSE!
Milijana i Milojko ne slute šta ih čeka!, Foto: Sonja Spasić

IDE U ZATVOR?

HAPSE MILOJKA ZBOG PEDOFILIJE?! Čeka ga 12 GODINA ROBIJE jer je Milijana bila maloletna kada su STUPILI U ODNOSE!

Tužilaštvo razmatra pokretanje istrage

Objavljeno: 22:57h

Tužilaštvo razmatra pokretanje istrage protiv Milojka Božića (74) zbog informacije da je sa Milijanom Bogdanović (21) stupio u odnose mnogo pre nego što je ona postala punoletna.

Ovo je za medije otkrila upravo Božićeva bliska rođaka, a navodno su to potvrdili i meštani sela Pilatović, samo iz razumljivih razloga nisu želeli da navode svoja imena.

Stalno potenciraju tih 17 godina, a svi, pa i njeni roditelji, znaju da su počeli da se viđaju mnogo ranije. Malo je mesto i svi su ih viđali još davnih godina. Pa ona sama ne krije da je i pre Milojka bila sa starijim muškarcima. Sada ga štiti i ni za živu glavu ne bi otkrila istinu, zato i priča to što priča, otkriva Milojkova bliska rođaka i dodaje:

Milijana i Milojko se dovatili čim su ušli u rijaliti
Milijana i Milojko se dovatili čim su ušli u rijaliti foto: Printscreen

Ona je u periodu kada je započela vezu sa Milojkom još bila dete i na njene odluke trebalo je da utiču i da je usmeravaju upravo roditelji. Gde su oni bili kada se ona upustila u tu vezu. S druge strane, Milijana je rekla da je pobegla od roditelja, otišla da živi sa bakom, a to sigurno utiče na njen izbor partnera pošto je mislila da će u starijim muškarcima pronaći zaštitu.

Igor Jurić ogorčen što se podržava pedofilija
Igor Jurić ogorčen što se podržava pedofilijafoto: Marina Lopičić

Da u svemu ima mnogo toga sumnjivog, pa i elemenata pedofilije, smatra Igor Jurić, otac svirepo ubijene Tijane Jurić, koji vodi fondaciju sa njenim imenom. On je uputio poruku da je apsolutno protiv davanja publiciteta ljudima poput Milojka.

Objavljivanjem naslovnica, dajući prostor na nacionalnoj fekvenciji, podržavate podofiliju, draga gospodo. Sutra kada vam sličan pedofil napadne ćerku ili sina, rođaku ili ćerku prijatelja setite se ovog čoveka i onoga što ste podržali. Priznao je da su zajdeno od njene 15. godine", nije krio ogorčenje Jurić.

Ljube se gde god stignu
Ljube se gde god stignufoto: Kurir

Po svemu sudeći, u ceo slučaj će se uključiti tužilaštvo. Posebno kada se uzmu u obzir Milijanine i Milojkove izjave "da se znaju bukvalno ceo život".

S obzirom na to da je u Srbiji dozvoljeno stupiti s nekim u seksualne odnose tek kada napuni 14 godina i to isključivo uz nedvosmisleni pristanak te osobe, jasno je da bi se radilo o ozbiljnom krivičnom delu koje je počinio Milojko ukoliko se ispostavi da su oni bili u vezi pre njene 14. godine. Tada bi nadležni organi morali da privedu Božića bez obrzira na to što je u rijalitiju "Parovi".

Inače, za ovo krivično delo predviđena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.