PA ŠTA AKO JE PONOVO IMALA SE*S?! SADA NIJE USKRS: Nadeždina majka ZAPREPASTILA izjavama, a šta tek za OCA kaže...
Slavica Biljić do detalja upućena u Nadicinu i Tominu vrelu akciju, Foto: Printscreen Youtube

bolje da se nije oglasila

PA ŠTA AKO JE PONOVO IMALA SE*S?! SADA NIJE USKRS: Nadeždina majka ZAPREPASTILA izjavama, a šta tek za OCA kaže...

Slavica Biljić po svaku cenu brani mezimicu!

Objavljeno:

Nakon ćerkine vrele akcije ponovo u rijalitiju oglasila se majka Nadežde Biljić.

Naime, kada je Slavica Biljić videla šta njena miljenica radi u "Zadruzi 2" i kako se prepustila strastima sa Tomom Panićem priznala je da je njen muž ljut na ćerku Nadeždu.

On smatra da nije trebalo da dozvoli sebi da se ponovo prepusti instiktima pred kamerama, kao što je to uradila prošle godine na Uskrs sa Mikijem Đuričićem.

Majka podržava ćerkino ponašanje
Majka podržava ćerkino ponašanjefoto: Printscreen/Youtube

Muškarci to drugačije gledaju i Radoju kao Nadicinom ocu to nije pravo. Što se mene tiče videla sam sve šta je radila sa Tomom, pa i taj seks. Nije mi drago što je to opet pred kamerama, ali nije ništa nenormalno uradila. Mladi su i slobodni i dozvoljeno je da uživaju i da priušte sebi nežnost", rekla je za "Bilic" Slavica.

Pre godinu dana se oglasilo mnogo ljudi koji su Nadeždi zamerili zbog seksa sa Đuričićem u štali baš na Uskrs, pa se Slavica sada i našalila na taj račun:

Evo sad nije Uskrs, pa verujem da neće nikome smetati što je bilo seksa. Šalu na stranu više bih volela da su Nada i Toma ostali drugari, jer ne znam kako će se sada odvijati njihov odnos. Toma je gotivio Nadu još od prve Zadruge i odmah je zvao kad je izašla prvi put. Često se druže i jedu zajedno. Kad su već bili intimni volela bih da veza opstane bar neko vreme. Samo da Nadica ne pati i ne bude povređena, ali nadam se da i neće jer nisu imali seks zbog pijanstva. Nije preterivala ni u čemu i verovatno je do njega došlo zbog zatvorenosti u ograničenom prostoru u kojem su pojačane emocije svake vrste, pa i potreba za nežnošću", zaključuje Nadeždina majka.

Nadežda razočarala oca vrelom akcijom sa Tomom
Nadežda razočarala oca vrelom akcijom sa Tomomfoto: Printscreen Youtube

Ipak, našla se u nezahvalnoj situaciji kada kao roditelj pravda ćerku što ponovo javno stupa u seksualne odnose u rijalitiju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.