UPALI SMO U KREVET MILOJKU I MILIJANI: Zatekli smo prizor  koji bi najradije da ZABORAVIMO! (VIDEO)
Milojko I Milijana u fazi zagrevanja, Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO IZ HOTELSKE SOBE

UPALI SMO U KREVET MILOJKU I MILIJANI: Zatekli smo prizor koji bi najradije da ZABORAVIMO! (VIDEO)

Espreso ispratio najpopularniji par u Srbiji u Parove, u kojima ćemo ih gledati od večeras

Objavljeno: 17:48h

Milijana Bogdanović i Milojko Božić za koji sat ulaze u vilu Parova, a ekipa Espresa ekskluzivno otkriva gde su proveli noć pre ulaska u rijaliti.

Paru koji se upravo pripremao za ulazak u rijaliti, upali smo u hotelsku sobu, a kako nas nisu očekivali, zatekli smo ih u pozi koju bismo najradije da zaboravimo. Milijana je ležala preko kreveta, a Milojko je izgledao kao da se merači da krene u akciju. Sreća, pa smo ih zaustavili na vreme. Kad su nas ugledali, bili su poprilično iznenađeni, ali i uzbuđeni i vrlo raspoloženi za priču.

Izmoreni smo od puta" - bila je prva rečenica, koju su maltene uglas izgovorili, a koja je više ličila na pravdanje prethodne scene.

Milijana i Milojko nisu očekivali da im banemo u sobu
Milijana i Milojko nisu očekivali da im banemo u sobufoto: Filip Plavčić

No, nastavili smo razgovor sa najkontroverznijim parom u Srbiji, pa su već na početku na pitanje šta možemo da očekujemo kada se nađu među učesnicima "Parova" jednoglasno rekli:

Ništa šokantno! Mi smo sami po sebi šokantni, ostalo sve normalno... Očekujte sasvim normalno, prirodno ponašanje, kao što se ponašamo kod kuće i svuda", složili su se oboje.

foto: Filip Plavčić

Na planove produkcije da pokušaju da ih razdvoje se ne obaziru.

Pa nek pokušaju. Nemam nikakvu taktiku, ja se ne plašim za svoje mesto u Milojkovom srcu. Ljubomorne scene mu pravim, ali u vili ne, neće biti razloga... I ovako to ja vidim, bilo je nekih porukica, pa mu ja to i pokažem", Bogdanovićeva je indirektrno prizana da mu zapravo pretura po telefonu.

S druge strane, Božić navodi da ne postoji osoba koja bi mogla da se pojavi u vili, a da poremeti njihov odnos, te da nije samo Nada Macura žena koja nije njegov tip, već nijedna nije.

Milijana je jedina moj tip. Jedna jedina na svetu! Zato što mi je život sačuvala. Dala mi je drugi život. Međutim, ako se desi da se njoj tamo dopadne neko drugi, ja ću da je pozdravim... Ali, ja ne verujem da će se to desiti, smatra Milojko.

Milojko i Milijana se mnogo prave fini
Milojko i Milijana se mnogo prave finifoto: Filip Plavčić

Iako su u prvi mah naišli na osudu porodice, par tvdi da se to sve već stišava i da polako počinju da prihvataju njihov izbor.

Čula sam se s majkom telefonom. Rekla nam je da nas podržava, da nas voli, da se držimo zajedno - rekla je Milijana i dodala:

Znači mi svačija podrška. I moja sestra nas je podržala, čule smo se... Prošla je panika, rekla mi je da je bila u trenutku besna, ali sada ju je prošao taj bes i sada je sve ok, srećna je Božićeva zbog majčine i sestrine naklonosti, dok za oca kaže da i dalje ne očekuje da se pomiri sa njenom i Milojkovom vezom.

Otac ne mora, mi ga ne primoravamo. Ne očekujem od njega ništa. Nismo mi nikad imali neki konkretan problem, ali nikada se nismo lepo slagali.

Najkontroverzniji ljubavnici tvrde da ih je nemoguće rastaviti
Najkontroverzniji ljubavnici tvrde da ih je nemoguće rastavitifoto: Filip Plavčić

Osvrnuli su se i na učesnike "Parova" i priznali da sem što se ne plaše da mogu da utiču na njihovu ljubav, ne veruju da je moguće ni da ih neko uvuče u neki konflikt.

Kada uđemo malo ćemo da osmotrimo i orijentišemo se ko će da nas napada, ali ja ću ko Požgaj! Samo ću se krstiti i nju ljubiti", otkrio je Milojko kako planira mudro da se ophodi prema cimerima.

Tvrde da će se držati zajedno
Tvrde da će se držati zajednofoto: Filip Plavčić

Na kraju, ostali su izričiti da ne postoji nikakva, pa ni teoretska šansa da im se neko približi. Čak su i na šalu "šta ako Ivan Marinković pokuša da i njoj napravi dete u rijalitiju" reagovali ozbiljno:

Milijana nije Miljana", odgovorila je kao iz topa Milijana za sebe u trećem licu, dok je Milojko zaključio:

Nije, on je dobar... Neće... Nema teorije pored mene on za nju... Tamo nijedan nema teorije, nek se vrati i Gastoz! Neka svako pokušava, ako može!

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.