CEO SVET PRIČA O MILOJKU (74) I MILIJANI (21): O njima sada BRUJE STRANI MEDIJI, evo šta STRANCI MISLE O NJIMA!
Milojko Božić i Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

NE PRESTAJU DA INTRIGIRAJU

CEO SVET PRIČA O MILOJKU (74) I MILIJANI (21): O njima sada BRUJE STRANI MEDIJI, evo šta STRANCI MISLE O NJIMA!

Više nije samo Srbija ta koja priča o Milojku i Milijan

Objavljeno:

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) su zbog svoje neobične veze ovih dana u žiži javnosti, a o njima već danima bruji cela Srbija. Oni su međutim već nekoliko puta izjavili kako ne haju za komentare i osude drugih zbog velike razlike u godinama.

foto: Printscreen

Ova priča priča je međutim poprimila još veće razmere, a sada priču o Milojku i Milijani prenosi ceo svet. Naime britanski sajt ladbible.com, preneo je celu neverovatnu priču o ovo dvoje ljudi i njihovoj ljubavi.

Jedna dvadesetdvogodišnja žena je progovorila je o odnosu sa svojim partnerom i razlici u godinama između njih dvoje, rekavši da ima seks "skoro svaki dan" sa svojim 74-godišnjim verenikom. Milijana Bogdanović i Milojko 'Mikan' Božić kažu da su njihovi susedi u selu Pilatovići, u zapadnoj Srbiji, šokirani njihovom vezom, ali insistiraju na tome da ona radi za njih i čak razmišljaju o osnivanju porodice. Milojko je u decembru prošao operaciju srca, ali, prema Milijani, ovo nije usporilo njenog momka, a par seksulane odnose može imati sasvim normalno i ne koristeći vijagru - nalazi se između ostalog u tekstu, koji britanci prenose na svom portalu u čudu, i to u okviru rubrike Svetske vesti.

foto: Printscreen

O ovom neobičnom paru, koji je u žižu javnosti dospeo posle šokantnih tvrdnji da ih je spojila ljubav, a ne pohlepa ili nekakva materijalna korist, i dalje se intezivno raspravlja na društvenim mrežama.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.