MILIJANINA BAKA DANICA JEDINA PODRŽAVA NJENU VEZU S MILOJKOM (74): Otkrila je zašto njena unuka voli STARIJE
Milijana i Milojko su veoma zaljubljeni, Foto: Printscreen

UZ UNUKU JE

MILIJANINA BAKA DANICA JEDINA PODRŽAVA NJENU VEZU S MILOJKOM (74): Otkrila je zašto njena unuka voli STARIJE

Postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava

Objavljeno:

Milijana Bogdanović i Milojko Božić iz dana u dan sve više intrigiraju javnost, a svoju ljubavnu priču ne žele da prekidaju bez obzira na glasine koje svakodnevno slušaju.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić su zaljubljeni kao tinejdžeri, barem tako kažu, a uprkos tome što se Milijanina porodica protivi njenom izboru njih dvoje i dalje u javnost iznose detalje iz svog ljubavnog života i ne žele da stave tačku na sve lepo što im se trenutno dešava.

foto: Printscreen/ Prva TV

Ipak, postoji i jedan član porodice koji Milijanu podržava, upravo zato što je nekada davno bila u veoma sličnoj situaciji. "Informer" je posetio ovaj ljubavni par u Pilatovićima, gde žive, a tamo su sreli i Milijaninu baku Danicu Bogdanović koja je otkrila šta misli o njihovoj vezi:

- Milijana je povukla na mene, i ja sam volela starije. Muž je od mene bio stariji 15 godina, u to vreme, to je bio skandal - kaže baka Danica Bogdanović sa osmehom i dodaje:

foto: Printscreen

- Ja jesam seljanka jer živim ovde u selu, a ovi što pričaju gluposti o njima su seljačine u glavi! Njenom ocu je sad teško, ali verujem da će se sve uskoro unormaliti. I mlađa sestra, kad se pročulo za priču, tri dana je plakala. Ako je mojoj Milijani i Milojku lepo i ako su srećni, i ja sam srećna!

Podsetimo, Milijana i Milojko su već odredili i datum venčanja, a buduća mlada čak je probala i venčanice. Njih dvoje planiraju da imaju i dete.

Bonus video

VRELA AKCIJA ANE I DAVIDA: Zadrugari nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugoga nakon 5 dana razdvojenosti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.