OVO BAŠ I NISMO MORALI DA ZNAMO: Milijana (21) i Milojko (74) otkrili kako funkcionišu U KREVETU!
Milojko i Milijana su trenutno najpopularniji par u Srbiji, Foto: Facebook

NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU

OVO BAŠ I NISMO MORALI DA ZNAMO: Milijana (21) i Milojko (74) otkrili kako funkcionišu U KREVETU!

Uprkos protivljenju njenih roditelja za eksponirajem u javnosti, njihov dvoje, bez obzira na to što su na meti osude i te kako govore o svojoj ljubavi

Objavljeno:

Ono što je šokiralo javnost i sve korisnike društvenih mreža jeste ljubavna veza Milijane Bogdanović i Milojka Božića. Njihov odnos je zbog ogromne razlike u godinama zaprepastio njihove porodice i najbliže prijatelje. To što je Milojko stariji 53 godine od svoje buduće supruge Milijane nije ih sprečilo da ostvare prisne odnose i započnu ljubavnu vezu koju će uskoro i krunisati brakom.

Uprkos protivljenju njenih roditelja za eksponirajem u javnosti, njihov dvoje, bez obzira na to što su na meti osude i te kako govore o svojoj ljubavi pokušavajući da razbiju predrasude o razlici u godinama. O poznanstvu, porodici, braku, seksualnim odnosima i razumevanju koje imaju jedno za drugo iskreno su govorili u intervjuu koji su Milojko i Milijana dali samo za "Pink.rs".

foto: Printscreen

Kažu da se devojke zaljubljuju u starije muškarce iz dva razloga - zato što je preterano duhovit ili preterano bogat. Šta je tebe privuklo?

- Preterano je zgodan za svoje godine i preterano je dobar prema meni. On je meni pružio sve, a šta bi mogao neki mlađi, to ne znam.

Kakav je MIlojko u krevetu?

- Svi to pitaju kao da je Milojko operisan. Svi misle da mi imamo se*s svaki dan, a to nije tačno. Najnormalniji su nam odnosi. Mislim... Bez obzira na to što on ima 73 godine.

Šta si promenila u svom životu? Da li je Milojko uveo neke sankcije?

- Ne uvodi on meni nikakve sankcije u život. Ne brani mi da izlazim sa društvom. To što ja ne kačim na društvene mreže moje izlaske, to ne znači da ja nigde ne izlazim. Odem sa drugaricom na piće, sestrom. Idem u šoping i kupim nešto kad mi treba, izlazimo zajedno. Nikakva ograničenja. A ti, ćuti, kao nisi mi uveo sankcije - rekla je Milijana kada je čula kako Milojko negira ove navode.

foto: Printscreen / Instagram

Milojko, možeš li da priznaš da je to ipak tačno?

- Pa, dobro... tu sam ljubomoran. Poznavajući nju znam da to neće iskoristiti, zašto da ne i treba da ode! Mada, u većini slučajeva mi smo stalno zajedno. Ne znam da li se desi da sat ili dva budemo razdvojeni. Mi smo baš vezani.

- Rekli ste da planirate decu u skorije vreme. Da li misliš da bi Milojko mogao da ti pomogne i bude desna ruka u svemu?

- Ne bih ja od njega ništa preterano ni tražila, ja imam obzira prema njemu. On ništa ni ne radi, nemamo posla po kući, mislim da bi on bio divan otac.

Bonus video

CELU NOĆ JE PROVELA BESANO I MISLILA SAMO NA NJU! Suzana otkrila nepoznate detalje o Divni Karleuši i šta se dešavalo pre smrti...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.