ALEKSANDRA SE VRAĆA DA SVE NAPLATI: Ostala sam bez ljubavi i bez para... BORIĆU SE SA SVIMA za sebe i svoje dete!
Subotićka spremna da ponovo uskoči u igru, Foto: Printscreen / Instagram

zapeta ko puška

ALEKSANDRA SE VRAĆA DA SVE NAPLATI: Ostala sam bez ljubavi i bez para... BORIĆU SE SA SVIMA za sebe i svoje dete!

Diskvalifikovana zadrugarka čeka signal da ponovo uđe i grabi do pobede

Objavljeno:

Aleksandra Subotić, koja je početkom ove godine diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2", nakon što se fizički obračunala sa Minom Vrbaški, priznaje da palanira da se uskoro vrati u igru i bori za sebe i svoje dete.

David Dragojević, koji je sa Anom Korać prevario Subotićku čim joj je ugledao leđa, sigurno je među onima koji se najviše plaše njenog povratka u rijaliti.

Na pomen Aleksandrinog imena, Davidu uglavnom nije dobro, a sve glasnije spekulacije da se ona vraća u "Zadrugu 2" kako bi mu pomrsila konce sa Anom, u razgovoru za "Alo.rs", podgrejala je i ona sama:

Aleksandra Subotić potvrdila da je moguć njen povratak u rijaliti
Aleksandra Subotić potvrdila da je moguć njen povratak u rijalitifoto: Printscreen Instagram

Konačno se vraćam da budem ona prava ja, koja nisam bila dugo. Mogu slobodno da kažem jedno godinu dana, postojalo je nešto što je mene tištalo i zbog čega se ja nisam baš lepo osećala. Jednostavno, nešto me činilo nesrećnom. To se vidi po osobi, vidi se po njenom fizičkom izgledu i po svemu. Žena se zapusti kad se ne oseća dobro. Nije sigurno, srećna i vesela žena, a zapustila se, nego baš osoba koja je tužna i koju nešto tišti. I osećam se blagosloveno na neki način što mi se sve ovo desilo jer vraćam se u to neko pređašnje stanje i osobe koje jednostavno nije trebalo da budu u mom životu, izbrisale su se same od sebe, tako da hvala im na tome", priznala je Aleksandra da je imala težak period, ali i naglasila da je sve to sada iza nje i da je spremna da se vrati na velika vrata:

Možda se i vratim, što da ne! Treba da se borim za sebe i za svoje dete. Na neki način, to što me David ostavio i napravio šta je napravio, a i to što sam ja uradila pa samu sebe diskfalifikovala, dovelo me do toga da sam ostala bez novca. Tako da sam u neku ruku ostala i bez para i bez ljubavi. E sad, bez ljubavi se živi, ali nažalost bez para ne može. Tako da planiram da se vratim unutra i borim se sa svim ostalim učesnicima... Gledam u budućnost, za sebe i svoje dete," poručuje Aleksandra.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.