TO JE MOJA NAJVEĆA BOL: Luna drugi rođendan zaredom proslavlja u Zadruzi, a Anabela priznaje gde je pogrešila
Luna svoj drugi rođendan zaredom proslavlja u Zadruzi, Foto: Damir Dervišagić

ZA ESPRESO

TO JE MOJA NAJVEĆA BOL: Luna drugi rođendan zaredom proslavlja u Zadruzi, a Anabela priznaje gde je pogrešila

Otvorila je dušu

Objavljeno:

Luna Đogani kao i prošle godine, i ove rođendan slavi na imanju u Šimanovcima. Pop pevačicu i mamu najintrigantnije zadrugarke, Anabelu Atijas, pitali smo koliko se njena mezimica promenila za ovih godinu dana.

foto: Damir Dervišagić

– Promenila se i te kako. Postala je svesna surovog sveta u kom živi, što je dobro jer je izašla bolja iz svega što je zadesilo. Moje najveće strepnje su da moja deca ne pate, da su uvek srećna, ali i za to je bilo potrebno proći kroz loš period na kojem sam sa ove distance zahvalna Bogu jer nas to i čini boljima i ojačava nas. U svakom smislu, i kao ljude i kao porodicu.Raduje me pre svega što je živa i zdrava i nasmejana. Ponovo blista. Ponovo je ona moja Luna puna života - rekla je Anabela za Espreso i dodala:

foto: Damir Dervišagić

– Luna je sa svoje 23 godine puno toga prošla, ali je ostala ista kada su ljudski kvaliteti u pitanju, a sve je to daleko važnije od materijalnog. Moja ćerka je preuzela odgovornost za svoje postupke i ja sam ponosna na nju.

Anabela je ponosna na svoju ćerku, a nas je zanimalo da li je na današnji dan, na Lunin 23. rođendan, možda zbog nečega i tužna.

foto: Damir Dervišagić

– Ono što me čini tužnom je to što je nisam uspela zaštititi onoliko koliko sam joj obećala pre 23 godine u Treleborgu u Švedskoj kada sam je rodila. Čini mi se da je to moja najveća bol i neuspeh, ali hvala Bogu i na tome. Izašli smo iz toga jači. Fali mi njen miris i zagrljaj pogotovo na današnji dan. Ipak je to moje prvenče i dan kada sam kročila u najlepši svet - svet mama. Svet koji nam je Bog podario kao privilegiju - bila je emotivna Anabela u izjavi za naš sajt.

Bonus video

BANETU ISPALA MUŠKOST PRED STANIJOM: Rada sve primetila!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.