IMALI SMO SAMO KORPU I ĆEBENCE: Ilijanina ŽIVOTNA PRIČA kida dušu! Oca su mi sastavljali! Otišla mu cela noga!
Ilijana Vagić, Foto: Printscreen

potresna priča

IMALI SMO SAMO KORPU I ĆEBENCE: Ilijanina ŽIVOTNA PRIČA kida dušu! Oca su mi sastavljali! Otišla mu cela noga!

Teške su to stvari. Došli smo ovde, ništa nismo imali.

Objavljeno:

Učesnica Parova, Ilijana Vagić, je u razgovoru sa Vesnom Rivas iznela gomilu detalja o svom privatnom životu koji su mnoge potresli. Ona je ispričala kako nije imala srećno detinjstvo i da su jedva sastavljali kraj sa krajem.

foto: Printscreen

- Teške su to stvari. Došli smo ovde, ništa nismo imali. Imali smo jednu korpu koju i dan danas imam, posle 22 godine, otpala drška, pokušala sam da je sastavim i jedno ćebence. Došli smo za Arađelovac i tu živeli kao podstanari. Tata je bio na na Bežaniji, pa na VMA, sastavljali su ga, pošto mu je otišla cela noga. Ima on nogu, sastavili su mu. Bilo je ili da seku ili da sastavljaju, sad je možda za dva centimetra kraća u dužinu i visinu, ali izborio se. Bog ga je sačuvao - rekla je ona i dodala:

foto: Printscreen

- Onda smo se preselili u Rakovicu, pa u Železnik, pa smo odatle imali mogućnost da kupimo stan u Beogradu posle 20 i više godina. I tad, pre pet godina upoznam ovog. Kad bi mi crtali drvo familije, šta se kome dešavalo, da znamo ko je šta prošao, tačno bi sve znali. I onda sam sve to prošla, sama se borim, druge mi nema!

Bonus video

ZADRUGARI LUNI NAPRAVILI IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.