STANIJINA DRUGARICA OŠTRA: Dragani Mitar je najlakše da nađe SPONZORA i zato je sada NESREĆNA!
Stanija Dobrojević, Foto: printscreem/Youtube

zadruga 2

STANIJINA DRUGARICA OŠTRA: Dragani Mitar je najlakše da nađe SPONZORA i zato je sada NESREĆNA!

Dobili smo i njen komentar!

Objavljeno:

Dragana Mitar i Stanija Dobrojević su bile drugarice, a sada se žestoko svađaju u "Zadruzi".

To je bio povod da kontaktiramo Tamaru Radoman, koja je najbolja drugarica Dobrojevićeve.

Ne znam šta bih više rekla o Dragani Mitar što sama nije rekla o sebi. Pitam se samo kako je moguće da određeni zadrugari aplaudiraju njenoj iskrenosti, i šta je to pohvalno i za primer od svega što je ispricala o svom životu", rekla je Tamara za Espreso.co.rs i dodala:

Ja se vodim onom izrekom "Čega se pametan stidi, budala se ponosi", a to je definitivno prava izreka za nju i njene švaleracije, koje su zapravo i jedini razlog njenog opstanka u rijalitiju. Poziva se na to da je supruga i majka, pa jos proziva Staniju na osnovu toga. Za razliku od nje, Stanija je odlučila da se prvo ostvari kao ličnost, da se obrazuje, zaradi novac, pa tek onda da stvara porodicu, kako bi bila samostalna i svoja. Najlakši je put pronaći sponzora kao što je Dragana to uradila, rasturiti mu brak, pa živeti na njegov račun. Zato je sada tako i nesrećna, iskompleksirana i puna zlobe i mržnje", zaključila je Tamara.

Bonus video

LUNA SE IZOBLIČILA! ISTI FILM DRUGI PUT: Mrzim sebe jer sam se i u ovom rijalitiju zaljubila! UPLAKANA ĐOGANIJEVA POTPUNO BEZNADEŽNA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.