PITAM SE ŠTA MI JE OVO SVE TREBALO: Luna i Marko PRED RASKIDOM! Ne razgovaraju, a razlog je potpuno SUMANUT!
Luna i Marko imaju novu krizu, Foto: Printscreen Youtube

NEZADOVOLJNA JE

PITAM SE ŠTA MI JE OVO SVE TREBALO: Luna i Marko PRED RASKIDOM! Ne razgovaraju, a razlog je potpuno SUMANUT!

Par koji je vezu započeo u Zadruzi 2 nije uspeo da reši nesuglasice

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković pre dve večeri posvađali su se tokom žurke u Zadruzi, a tenzija među njima i dalje vlada.

Par koji je vezu započeo u Zadruzi 2 nije uspeo da reši nesuglasice, a Luna Đogani sinoć je tokom pitanja gledalaca otkrila šta je poremetilo njenu vezu sa Markom Miljkovićem.

foto: Printscreen Youtube

- Priznajem da mi fali pažnja. Možda sam ja navikla na muškarce koji mi daju više pažnje. On kad nije raspoložen, on ništa ne priča. Da li mu je dosadno sa mnom, da li mu je stalo, možda se zasitio? Opet kažem, nesigurna sam zbog prethodnih veza, ne mogu da verujem nikome sto posto i pitam sebe da li mi je ovo trebalo? On u nekim trenucima meni ne kaže da me voli, pa se ja istripujem. Fali mi pažnja na tim žurkama. On se u kazinu isključi pa bude negativan. Neću da mu priđem, pa mi bude žao - rekla je Luna.

- U pravu su gledaoci, nema tu šta. Ali, sporna situacija je ispala kad kaže nešto kroz šalu, a nije rekla. Ceo dan nisam rekao da je volim. Ja sam tip muškarca koji slabije to priča. Tako sam i u prethodnom periodu. Stvarno sam bio umoran, sat vremena sam spavao. Jednostavno, takav sam. Više volim pažnju da pokazujem kroz neke druge stvari. Ako bude shvatila, funkcionisaćemo mnogo bolje. Ja mogu da joj mažem oči kako hoću, ali baš bih voleo da ona iz nekih mojih postupaka vidi da mi je stalo, a ne kroz te reči - rekao je Marko.

foto: Printscreen Youtube

Oni su zatim od gledalaca dobili sledeće pitanje:

- Da li ste svesni koliko ste brutalan par i koliko dominirate? - glasilo je pitanje.

- Ne znam iskreno, nekada jesam, nekada nisam. Ne želim da idealizujem ništa i pričam o ljubavi da se ne bih razočarala. Mi trenutno ne razgovaramo, nismo u dobrim odnosima. Ne želim da razmišljam unapred i planiram budućnost - rekla je Luna.

- Svestan sam, hvala na lepim pitanjima - kratak je bio Marko.

Bonus video

NAPUNIO SAM REBEKU, NAPRAVILA MI JE S.ANJE: Petrući otkrio NAJPRLJAVIJE detalje SEKSA sa devojkom! Zamalo da ostane TRUDNA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.