UHVAĆENI NA DELU: Dina i Baki završili zajedno u toaletu?! Isplivali ŠOKANTNI snimci!
Dinin i Bakijev odnos je i dalje intrigantan, Foto: Printscreen

PREŠLI GRANICU?

UHVAĆENI NA DELU: Dina i Baki završili zajedno u toaletu?! Isplivali ŠOKANTNI snimci!

Dina je mnogo puta naglašavala da je denser njena "platonska ljubav"

Objavljeno:

Andrija Đogani i Dina Galorini su učesnici aktuelne sezone Parova čiji odnos mesecima unazad intrigira javnost, najviše zbog brojnih oscilacija.

Naime, Baki B3 i temperamentna crnka su od samog starta ulaska u raskošnu vilu izgradili odnos koji se temelji na stalnim razgovorima i uzajamnom poverenju. Međutim, često dolazi do burnih svađa između njih dvoje, ali te rasprave kratko traju, što je dokaz da oni znače jedan drugom, što su i sami u više navrata istakli.

foto: Printscreen

Ipak, ono što je posebno privuklo pažnju širokog auditorijuma jeste njihovo šaputanje u krevetu, ali i bliskost, pa često padnu poljupci nadomak usana.

Dina je mnogo puta naglašavala da je denser njena "platonska ljubav", što kod većine cimera podgreva sumnju da se nešto tajno dešava između njih dvoje, bez obzira na to što je on oženjen.

Aleksandra Marjanović je nedavno rekla da su Galorinijeva i Baki B3 u tajnoj vezi, a naše kamere su donekle potvrdile ovu priču, te je isplivao snimak na kom se vidi kako "bliski prijatelji" ulaze u isti wc. Međutim, ostaje tajna šta se zbilo iza vrata toaleta raskošne vile.

Kako je sve to izgledalo možete videti u snimku ispod:

Bonus video

Miligram zatvorio Olimpijske igre

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.