GAGI ĐOGANI POLUDEO ZBOG MARKA MILJKOVIĆA: Ono što je uradio Luni ne može da mu ZABORAVI! Žao mi je ĆERKE! (VIDEO)
Gagi Đogani prokomentarisao je Miljkovićevo ponašanje, Foto: Printscreen

razočaran

GAGI ĐOGANI POLUDEO ZBOG MARKA MILJKOVIĆA: Ono što je uradio Luni ne može da mu ZABORAVI! Žao mi je ĆERKE! (VIDEO)

Gagi je razočaran u di-džeja jer nije ispoštovao Lunu

Objavljeno:

Na Dan zljubljenih svi parovi u Beloj kući uživali su u romansi, međutim to nije bio slučaj i kod Marka Miljkovića i Lune Đogani.

Njih dvoje ušli su u žestoki sukob, jer je blogerka poludela što joj Marko nije priredio nikakvo iznenađenje, a ni gest kojim bi obeležili dan ljubavi.

foto: Printscreen

Ona je bila razočarana kada je shvatila da će taj 14. februar provesti kao i svaki drugi dan, ali su ubrzo posle toga razrešili i te nesuglasice i nastavili da uživaju u ljubavi. Njen otac, Gagi Đogani stigao je u studio kako bi podržao svog bratanca, Adama Đoganija, koji je nominovan od strane publike, a u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević pričali su o svemu što je obeležilo prethodnu nedelju u "Zadruzi".

foto: Printscreen Youtube

- Trebao je da ispoštuje Lunu, ali on je takav kakav jeste. Jednostavno, takav je. Mora da bude transparentno, gledaoci traže da vide to, zašto joj to ne bi pružio?! Zarad ljubavi, trebao je da joj učini to. On ima svoje stavove, rezone, svoje gledanje, da se ne izrazim... Žao mi je Lune, ali ne znam ni kakav je on spolja - rekao je Gagi za Pink.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.