JAVNO JU JE PONIZIO! LUNA PLAKALA: Marko, ti si se popi*ao po meni! (VIDEO)
Luna se opet rasplakala, Foto: Printscreen

RAZOČARANA

JAVNO JU JE PONIZIO! LUNA PLAKALA: Marko, ti si se popi*ao po meni! (VIDEO)

Ovo nije očekivala od njega

Objavljeno:

Luna Đogani je prethodnog dana od Drveta mudrosti dobila zadatak da do Dana zaljubljenih svom dečku Marku Miljkoviću saopšti da je trudna i ona je taj zadatak prihvatila. Međutim, sinoć u toku emisije, Marko je pred svima odao da mu je Luna šapnula da ima tajni zadatak i tako je njen zadatak propao. On je rekao da ne želi takve igrice i ne želi igrice u koje je upletena njihova veza. Lunu je ovaj Markov gest povredio i ona je otrčala u pab, gde je potom plakala i tugovala zbog toga što ju je dečko javno povredio, a ona je na taj zadatak pristala zbog njega.

foto: Printscreen

– Samo si tu da te iskoriste. Da te bace kao kera posle. Muka mi je. Mrzim muškarce. Ja bih rukama i nogama kopala za nekog koga volim - komentarisala je Luna dok je plakala.

– I opet ja radim isto. Opet ja želim nekog da usrećim. Šta me bre boli ku**c za Dan zaljubljenih? Što bih ja tebe učinila srećnim? - upitala je Luna Marka.

– Ja sam zbog tebe otišla tamo jer si ti hteo da ideš napolje u tvoj omiljeni restoran. Je li tako bilo? I ja sam ti to učinila za tebe i ti si se popišao po meni - rekla je blogerka svom dečku.

Pogledajte snimak!

Bonus video

SKANDAL! MILJANA KULIĆ NOŽEM KRENULA NA BRENDONA PA POBEGLA IZ RIJALITIJA! Razvaljivala vrata, nije se pozdravila ni sa sinom Željkom, a onda izašla kroz ovaj PROLAZ

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.