POZNATI PEVAČI PLAĆALI MINI VRBAŠKI ZA SE*S, U PANICI DA IH NE RASKRINKA PRETE: Bilo bi ti bolje da ĆUTIŠ!
Mina Vrbaški izazvala haos priznanjem da se bavila prostitucijom, Foto: Printscreen Youtube

ESTRADA U STRAHU

POZNATI PEVAČI PLAĆALI MINI VRBAŠKI ZA SE*S, U PANICI DA IH NE RASKRINKA PRETE: Bilo bi ti bolje da ĆUTIŠ!

Zadrugarkina lista VIP klijenata dugačka, folkeri se plaše da ne pukne bruka!

Objavljeno:

Nakon što je Mina Vrbaški u ''Zadruzi'' priznala da se bavila prostitucijom među poznatim srpskim pevačima zavladala je panika jer bi ona mogla javno da kaže ko joj je sve sa estrade plaćao za seks.

foto: Printscreen

Minina drugarica ispričala je da nekoliko folkera na sve načine pokušava da spreči zadrugarku da otkrije svoju listu VIP klijenata.

- Dok se Mina bavila prostitucijom, živela sam sa njom u stanu. Kada bi joj dolazili muškarci, još jedna cimerka i ja smo izlazile napolje. Jedan od prvih Mininih klijenata bio je veoma poznat pevač, a bilo ih je još nekoliko iz te branše. Ovih dana su me skoro svi oni kontaktirali - otkriva Minina prijateljica za Informer i dodaje:

- Pitali su me da li Mina ima neke dokaze da je bila sa njima, gde je njen telefon, ko još zna da su joj plaćali za seks... Rekli su mi da su se prepali kada je ispričala da je bila prostitutka i da su se zabrinuli da ne otkrije njihova imena. Svi oni imaju porodice, pa žele da spreče skandal. Tražili su mi da joj dostavim poruku u "Zadrugu" da bi joj bilo bolje da ćuti. Uverila sam ih da ona nikada ne bi pričala s kim je bila i da je to za nju završena priča.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.