ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA NAJVEĆU MAJKINU TAJNU: Ljuba imala SE*S sa Ša!
Aleksandra Subotić raskrinkala je majku Ljubu Pantović i otkrila da je ona bila u šemi sa Nenadom Aleksićem Ša, Foto: Printscreen

raskrinkavanje!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA NAJVEĆU MAJKINU TAJNU: Ljuba imala SE*S sa Ša!

Subotićeva tvrdi da je reper varao tadašnju devojku, a danas suprugu Ivanu sa njenom majkom Ljubom Pantović

Objavljeno:

Aleksandra Subotić raskrinkala je majku Ljubu Pantović i otkrila da je ona bila u šemi sa Nenadom Aleksićem Ša nakon što su napustili "Farmu" 2013. godine!

Starleta iz Kaluđerice tvrdi da je reper varao tadašnju devojku, a danas suprugu Ivanu sa bodi-bilderkom i da su zato sada bliski u "Zadruzi"!

Ša sa suprugom Ivanom
Ša sa suprugom Ivanom foto: Printscreen/Instagram

Iako je napustila rijaliti pre dve nedelje, Aleksandra po svaku cenu želi da i dalje bude deo njega. Ona je iskoristila priliku kada je Marija Kulić nakratko napustila "Zadrugu" da se čuje s njom i oda maminu tajnu.

- Čula sam se s Aleksandrom kad sam izašla iz "Zadruge". Dva puta dnevno smo se čule jer je imala neke probleme. U tom trenutku na imanje je ušao Ša i mi smo, dok smo telefonirale, gledale Ljubu i njega kako šetaju. Ja sam se pitala da li se oni poznaju, a Aleksandra mi je rekla: "Pa nemoj da se čudiš, oni će da se drže zajedno. Njih dvoje se znaju od 'Farme' iz 2013. Kad su izašli, bili su u šemi, to kriju od Nenadove supruge Ivane" - rekla je Marija i dodala da je Subotićeva otkrila da je Nenad švaler.

- Aleksandra mi je rekla i da njegova žena Ivana radi, a da Ša izlazi i radi šta hoće - rekla je Marija.

foto: Pritnscreen

Voditelj Milan Milošević tada je pitao Ljubu da li između nje i repera postoje neke prepiske, a oni su ga zbunjeno gledali. Nenad nije znao šta da kaže pa je prepustio Pantovićki reč.

- Da li smo se dopisivali? - zbunjeno je pitala Ljuba želeći da kupi vreme, a zatim dodala:

- Jesmo. Ali nemamo seksi prepiske. Nikada! Nismo bili zajedno! Zašto moja ćerka mene i dalje pljuje i laže o meni? Meni je ovo stvarno bolesno i pitam se o čemu se radi - rekla je Ljuba.

foto: Printscreen

Pantovićka je počela da se pravda da su ona i reper dobri prijatelji.- Ja sam bila u šoku.

Ne razumem toliku količinu mržnje prema meni. Ničim je nisam zaslužila. Prvo, ja poznajem Ivanu, Nenadovu ženu, drugo, ja ne živim u ovoj zemlji i treće, mi smo godinama prijatelji - rekla je Ljuba.

Ubrzo su počele i reklame, a Ša je prišao Pantovićki i rekao da ne treba tako da priča.

- Ako svima kažeš i pravdaš se, pomisliće da je istina - rekao joj je Ša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.