TEK ĆE PERJE DA LETI: Sloba ulazi u RIJALITI, a Đoganijeva se smuvala sa Miljkovićem! Da li će doći do PREOKRETA?
Sloba Radanović, Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Damir Dervišagić, Prinstcreen/Youtube, Printscreen Instagram

ŠTA MISLITE?!

TEK ĆE PERJE DA LETI: Sloba ulazi u RIJALITI, a Đoganijeva se smuvala sa Miljkovićem! Da li će doći do PREOKRETA?

Radanović nije odgovarao na pozive...

Objavljeno:

Luna Đogani uskoro bi mogla da se nađe između dve vatre!

Produkcija "Zadruge" odlučila je da na jednu od narednih žurki pozove Slobodana Radanovića kao gosta kako bi videli njenu reakciju, ali i reakciju njenog dečka Marka Miljkovića!

- Kreativni tim koji je zadužen za "Zadrugu" došao je na ideju da dovede Slobu da peva. Em što on pravi dobru atmosferu, em sve interesuje kako će se Luna ponašati kada ga vidi. Posebno će ljude zanimati kako će Marko da reaguje na Radanovića i odnos njegove devojke prema bivšem. Sloba je uvek spreman da produkciji izađe u susret jer ga za "Zadrugu" vezuju lepa sećanja, a i zahvalan je Pinku na svemu što su učinili za njega - kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje da je ovo idealna prilika da blogerka shvati šta oseća.

- Ovo će za Lunu biti iskušenje i izazov kako bi shvatila da li je definitivno zaboravila Slobu. Radanović nema problem sa njom, on će se i njoj i Marku javiti, a uvereni smo da će i Luna biti drugačija, jer se vidi da je zaljubljena u svog dečka - kaže izvor.

Tim povodom, kontaktirali smo i sa Slobom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Podsetimo, Radanović je u novembru pevao u "Zadruzi", a Luna je tada doživela nervni slom. Kada je stigao na imanje, Sloba se samo rukovao s Lunom i pitao je: "Kako si", što je njoj zasmetalo. Ipak, tokom cele večeri blogerka nije mogla da ne obraća pažnju na bivšeg, a kada je on napustio rijaliti, počela je da jeca i plače u pabu.

- On je ljubav mog života. Njega boli ku*ac za mene, ima drugu devojku, on je moj život. Posle svega, i sad bih mu dala sve, srce bih mu dala. Život bih mu dala! Sloboooo... Moja najveća bol. Nisam uspela da se saberem, pukla sam. Je l' ste svi zadovoljni? Ništa mi nije pevao, da li sam zaslužila jednu pesmu, samo jednu pesmu? Neka pričaju šta hoće, ja te volim, gade, ti si moj. Toliko sam želela da te zagrlim, ljubavi moja. Moj jedini muškarcu - nepovezano je govorila Luna, dok su je brat Adam Đogani i Savo Perović smirivali.

Bonus video

OVAKO MODELSICA ZAVODI SVE MUŠKARCE! KRATKA SUKNJA, PA OBLIZIVANJE, A ONDA I UGAO KOJI KAMERE NE POKRIVAJU: Dragana se zavukla Miljkoviću u garderober! Pa NAVALILA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.