NJEN MUŽ KONAČNO PRELOMIO: Suzana Perović uskoro postaje SLOBODNA, a evo zbog KOGA se RAZVODE! (FOTO)
Miki i Suzana, Foto: Printscreen Youtube

kraj romanse

NJEN MUŽ KONAČNO PRELOMIO: Suzana Perović uskoro postaje SLOBODNA, a evo zbog KOGA se RAZVODE! (FOTO)

Iako je u početku tvrdio da Suzana samo glumi, bliskost sa jednim ukućaninom sada mu je ozbiljno zasmetala ta priča

Objavljeno:

Suzana Perović i Miki Đuričić još ne znaju da je ona skoro pa slobodna žena pošto je njen muž Vlada Perović odlučio da se razvede.

Iako je u početku tvrdio da Suzana samo glumi bliskost sa Mikijem sada mu ozbiljno smeta pa drugom pričom spasava svoj muški ponos.

"Suzana i ja nsimo zajedno još od '93 godine, ali mnogi to nisu znali, a nismo ni mi to pričali. Mi čak ni ne živimo zajedno. Ona je dobar čovek i to je sve što vam mogu reći, kaže poznati estradni menadžer i dodaje da će se od svoje supruge posle Zadruge razvesti:

Ja znam da su se ona i Miki družili i ranije. Da je htela, Suzana je mogla još tada da bude sa Mikijem. Ona sve ovo radi zbog rijalitija, znam da ja tu nema ništa, ali ako želi da posle Zadruge bude sa Mikijem, ja ću joj dati razvod odmah, to nije nikakav problem".

Suzana i Miki
Suzana i Miki foto: Printscreen

Sa druge strane, Mikijevom ocu Mirku nikako se ne dopada to što mu se sin zaljubio u udatu pevačicu.

"Dosta mi je više i Mikija i vas novinara! Šta će mu udata pevačica? On je lud totalno! To mu ne treba i ja tu vezu ne podržavam, ali on mene ništa ne pita, radi šta mu je volja i šta hoće, kao i uvek ljutito", kaže Mirko.

Bonus video

POKAZAO PE.IS, PA GLUMIO ISUSA! KARAĐORĐE JE SRAMOTA KAKVU RIJALITI NIJE VIDEO DO SADA: Ne kajem se, moje je srce zbog toga VELIKO KAO KUĆA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.