ZBOG DUGA OD 2.500 EVRA UCENJIVAO POLUMENTU GOLIM FOTKAMA: Kad izađe iz Zadruge mnogi će poželeti da se nisu rodili
Pavle je bio menadžer Šaku Polumenti, Foto: Filip Plavčić, Printscreen

ZADRUGA 2

ZBOG DUGA OD 2.500 EVRA UCENJIVAO POLUMENTU GOLIM FOTKAMA: Kad izađe iz Zadruge mnogi će poželeti da se nisu rodili

Mnogi u rijalitiju ni ne slute koliko je Pavle nezgodan igrač

Objavljeno:

Modelsica Dragana Mitar možda ne zna, ali Pavle Jovanović nije nimalo naivan igrač. Naprotiv, novi učesnik Zadruge pola estrade drži u šaci jer kao suvlasnik nekoliko poznatih klubova u Beogradu zna sve mračne tajne pevača.

Pavle je neko vreme radio kao menadžer Šaka Polumente, ali saradnja je prekinuta na ružan način, saznaje magazin Svet.

foto: Printscreen Youtube

Pošto mu je Šako navodno ostao dužan neki novac od američke turneje, Pavle ga je ucenio – ili će mu vratiti pare ili će objaviti njegove gole fotografije.

- Pavle nije tražio ništa što mu ne pripada, već samo pare za koje su se dogovorili jer mu je on organizovao turneju. Nakon toga Šako mu je dao tih 2.500 evra, a slike su navodno obrisane. Njih dvojica su tada sklopila primirje, ali nikada više nisu sarađivali, niti su se nešto preterano družili. Kada se sretnu, jedva se pozdrave - kaže izvor Sveta i dodaje da Pavle ima i Draganine kompromitujuće fotografije, ali i video-snimak:

foto: Privatna arhiva

- Dragana je toliko bila opuštena dok je bila sa njim u vezi da mu je slala svoje gole fotografije, koje on i dan-danas čuva. U nekoliko navrata su se tokom se*sa i snimali, a te snimke Pavle čuva u svom telefonu - završava uzvor za Svet.

Bonus video

MILJANA ZABORAVILA NA ZOLINE DUGOVE, PA GA ZASKOČILA: Kulićeva oprostila dečku što ju je LAGAO, mazili su se ispod jorgana!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.