VOZI LOŠ AUTO? Dragana: Pavle mora da nađe neku iz svoje klase! Mića: Ti si klasična kurava!
Ispričali se na nivou: Mića i Mitar, Foto: Printscreen

intelektualna rasprava

VOZI LOŠ AUTO? Dragana: Pavle mora da nađe neku iz svoje klase! Mića: Ti si klasična kurava!

To je zlostavljana žena?

Objavljeno:

Lepi Mića je sinoć u razgovoru sa Draganom Mitar rekao da ona svoje nemoralno ponašanje ne može da pravda ponašanjem svog supruga.

– Tvoj nemoral ne može oprati nikakav njegov nemoral. Svi njegovi nemorali nemaju veze sa tvojim. Tvoj moral je tvoj moral. Ušla si u vezu sa čovekom koji ima dvoje dece, ženo! I je**la se sa njim dve godine, i dobila dete, i onda si ušla u vezi sa ovim gospodinom. Alo, o čemu ti pričaš? Gde ti je moral tu? - rekao je Mića Dragani.

On ju je prozvao zbog toga i što joj je sada bivši ljubavnik Pavle Jovanović u "Zadruzi", a i od njega se ne odvaja. Na to je ona rekla:

– Mene ovaj čovek ovde ne zanima, da mi Jovan moj umre. Je li treba to da ti kažem? Je li znaš kada me ne interesuje? Životna greška - rekla je Dragana i dodala za Pavla:

– Ja nisam žena za njega. Mora da nađe neku shodno njemu i njegovoj klasi. Ne mogu ja voziti bolji auto od frajera. Gde to ima?

Na ove njene reči, Mića joj je u lice rekao:

– Ti si kurava klasična!

BONUS VIDEO:

NAKAZO! PROPALI ABORTUSU! Rebeka pobesnela: Išao od kreveta do kreveta, gurao im ruke pod pokrivač, pa se pokajao KAD JE NA NJU NALETEO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.