MIKI NAPAO ADAMA ĐOGANIJA! TI SI GNJIDA JEDNA MALA, OLOŠ! Đuričić nasrnuo na Adama zbog Moskve!
Miki i Adam, Foto: Printscreen

zadruga 2

MIKI NAPAO ADAMA ĐOGANIJA! TI SI GNJIDA JEDNA MALA, OLOŠ! Đuričić nasrnuo na Adama zbog Moskve!

Strašna svađa!

Objavljeno:

Veza između Nataše Moskve i Adama Đoganija izazvala je mnoge polemike među zadrugarima, a pojedini ukućani smatraju da Adam nije trebalo da ulazi u vezu sa Moskvom jer Lazar Jeremić teško pati zbog raskida sa njom. Najžešće kritike uputio mu je Miki Đuričić. Tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje" Miki je javno osudio Adamov postupak, nastavak rasprave nastupio je u izolaciji.

- Ako vidiš da je neko odlepio za nekim, da hoće da se ubije, onda ne muvaš tu devojku. Zar misliš da je u redu da se smuvaš sa ribom zbog koje neki lik hoće da se ubije? Stavi se u njegovu situaciju! To nije džentlmenski, to rade samo gnjide. Ti ljubiš devojku, a znaš da je ovde čovek koji hoće da se rokne zbog nje. Nisu oni raskinuli pre mesec dana, već pre neki dan - rekao je Miki.

Adam je podsetio na Mikijevu vezu sa Nadeždom Biljić koja je tada bila sa njegovom prijateljem Banetom Čolakom. Miki je to shvatio kao provokaciju i jako se naljutio.

- Bane i Nadežda se j*bali, nisu se poljubili. Nikada nije rekao da je voli. Kada se desio s*ks između mene i Nadežde, ja sam ustao i rekao da je ona moja devojka i da niko ne sme da je pipne. Ja sam stao iza nje i zaštitio je! Umesto da se pita gde je pogrešio, on mene provocira! P*čko mala, ološu mali! Da mi se više nisi obratio! - urlao je Miki.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.