Šok u vili! Matora i Morena se strasno ljubile! (FOTO) (VIDEO)

Opalaaaa

Šok u vili! Matora i Morena se strasno ljubile! (FOTO) (VIDEO)

Pošto je produkcija pred svima pustila snimak, na kojem se vidi kako se u bašti vile ljube Morena Marjanović i Jovana Tomić Matora, njih dve su najpre zanemele, a onda su počele da se pravdaju.
Objavljeno:

Mada je na početku emisije zahvaljivala produkciji Hepi što su joj omogućili da se u emisiji "Sasvim lično“, susretne sa svojom porodicom, i poručila da je spremna da ostane u rijalitiju još četiri godine, Morena Marjanović je brzo promenila priču, kad je pušten snimak na kojem se ona ljubi sa Jovanom Tomić Matorom. Krvavi pir! Pogledajte sa kim je spavala Ajfonka u toku ciklusa! (FOTO)

pred svima pustila snimak, na kojem se vidi kako se u bašti vile ljube Morena Marjanović i Jovana Tomić Matora,
a kad je dobila odgovor da ne treba odobrenja da se emituje ono što se dešava u rijalitiju pred kamerama Hepi televizije, ona je nastavila: plakala, i pre podne, i posle podne. da zapalim cigaru šta sad da se priča? Ja sam malo liberalnijih shvatanja,
potpuno drugačija. Nije kao kad ste napolju... prijatelj poljubila sam je u usta i poljubiću je kad god budem htela.
oglasila se i Vesna Rivas, koja spava sa Morenom i Matorom u krevetu. traje već dvadeset dana. pitala je Matora, Vesnu. godinu šta je odvratno.
ali o meni ništa loše osim ovog snimka nije izašlo napolju. iskoristila Morenu, jer je znala da se to snima i jasno joj je bilo da je to dobar kadar, koji će biti emitovan. Evo, ja mogu da grlim Danijelu, da komentarišu da je to njihova stvar i da ne treba niko da se meša.
Morena i Matora gledaju snimak kako se Ljube... by FarmaSeries

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.