PSOVKE I UVREDE KOJE SMO NAUČILI U RIJALITIJU OVE GODINE: Od nekih kletvi će vam se dići kosa na glavi!
Ilustracija, Foto: Printscreen

NEMA DALJE

PSOVKE I UVREDE KOJE SMO NAUČILI U RIJALITIJU OVE GODINE: Od nekih kletvi će vam se dići kosa na glavi!

Pa da li je to opravdano i može li se uopšte opravdati ovakvo ponašanje?

Objavljeno: 17:42h

Rijaliti šou programi sastavni su deo televizijskog sadržaja i od 2006. godine, kad su počeli da se emituju, svačega smo se nagledali. Svaki sledeći rijaliti prevazilazi granice prethodnog i čini se da smo sada gotovo sve videli odnosno čuli.

Psovke i uvrede su najčešća pojava u rijalitijima i tu možemo videti dokle može da ide ljudska kreativnost.

Razume se, apsolutni pobednici u psovkama i uvredama su Lepi Mića i Zorica Marković, bez konkurencije.

Ako vas neko smara i želite da prestane da se svađa s vama, a vi mu, po ugledu na Mariju Kulić recite "Oćeš ku*ac da ti dam? Da ti zatvorim ta tvoja smrdljiva usta"!

foto: Printscreen

Nije to ništa, Marija Kulić takođe upućuje takve kletve, da od njih bukvalno može da vam pozli. Jedna od najbrutalnijih je "Dabogda se raspao od raka i pose*em ti se na grob".

Ako nekom želite da uterate "strah u kosti", Zorica Marković ima rešenje za to: "Počeću da vas sečem noževima, mamu vam je*em klošarsku." Verujemo da ovo pali.

Miki Đuričić ima recept kako da uvredite ženu s kojom ste bili intimni. On po kratkom postupku kaže: "Idi leči se, bolje da sam odsekao ku*ac"! Nije kao da ju je on birao, zar ne?

Pobednik u kategoriji Bljuvotina godine definitivno je Jelena Golubović, koja je uputila najbrutalniju moguću kletvu Miljani Kulić, rekavši joj: "Dabogda Željko ne doživeo sledeći rođendan." Golubovićeva se pravdala time da je bila izazvana Miljaninom kletvom "Pozdrav za babu, da ti umre i da nikada nemaš decu, da Bog da nikada ne rodila."

Pa da li je to opravdano i može li se uopšte opravdati ovakvo ponašanje?

Bonus video

KADA SAM POTPISALA UGOVOR, GORELA JE KUĆA! Dragana Mitar sve ispričala bivšem ljubavniku! U zagrljaju Pavla Jovanovića NE BRINE ZA SUTRA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.