FRANC FERARI SE OGLASIO ZBOG NAPADA DA JE BOLESNIK: Nisam ni transvestit ni transrodna osoba, ja sam normalan DEČKO
Franc i Bora, Foto: Printscreen

zadruga 2

FRANC FERARI SE OGLASIO ZBOG NAPADA DA JE BOLESNIK: Nisam ni transvestit ni transrodna osoba, ja sam normalan DEČKO

Pevač iz Bosne i Hercegovine Franc Ferari juče je ušao u Zadrugu kao jedna od devojaka koje su se javile na konkurs za Borinu devojku

Objavljeno:

Bora Santana je od njih tri izabrao baš Franca za uži izbor što je izazvalo smeh i zabavu, pogotovo kod Mikija koji je odmah primetio da je Franca zapravo muškarac, dok je Bora ostao slep kod očiju.

Mnogi su odmah počeli da hejtuju Franca i da pišu da je bolesnik, a on se onda i u lajvu obratio svima:

- Pre svega želim da se obratim svima koji su izneli laži o meni. Ja dolazim iz Bosne i Hercegovine nisam nikakav bolesnik kakvim ste me predstavili, ja sam momak koji je pevač i ulazim tamo u ovakvom izdanju (kao žena) zato što smo organizovali to da Bori treba da dođe devojka i da ga prevarimo, Ja sam sasvim normalan momak koji je elokventan i ima šta da kaže pametno, neko ko je školovan i koji nije degenerik koji će predstavljati gluposti u Zadruzi - ispričao je Franc.

foto: Printscreen

Dakle, da rezimiramo: On uopšte nije transvestit ili transrodna osoba, već je samo za potrebe rijalitija "Zadruga" prerušen u žensko. Dodao je i kako je potpisao ugovor sa produkcijom, pa se pravi haos tek očekuje, a ko zna kako će Santana reagovati kada sazna da se poljubio sa muškarcem prerušenim u žensko.

Kasnije je dodao svašta i o Brendonu, Luni i Kiji, a ceo lajv možete da pogledate na snimku ispod.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.