OTVORILA DUŠU KAO NIKAD DO SAD: Coka ispričala sve u vezi BEBE i zbog čega najviše STRAHUJE!
Aleksandra Tasić, takmičarka sedme sezone rijalitija "Parovi", Foto: Printscreen

parovi

OTVORILA DUŠU KAO NIKAD DO SAD: Coka ispričala sve u vezi BEBE i zbog čega najviše STRAHUJE!

Aleksandra Tasić planira život sa Nikolom Lakić i van rijalitija

Objavljeno:

Aleksandra Tasić, takmičarka sedme sezone rijalitija "Parovi" u centru je pažnje jer želi da se ostvari kao roditelj u rijalitiju, i ovoga puta odgovara na pitanja vezana za to ostvarenje, škakljiva pitanja u vezi njenog dečka Nikolu Lakića, pa tako i o njenom pravom razlogu za učešće u rijaliti programu.

1. Coko, gledaoci rijalitija „Parovi“ podržavaju tvoju vezu sa Nikolom i vaš plan da se ostvarite kao roditelji u za vreme boravka u vili. Pitaju se šta se dešava sa bebom, gde je zapelo, da li ste se predomislili?

- Nigde nije zapelo i dalje želimo da se ostvarimo u ulozi roditelja. Ukoliko se to ne dogodi ovde. Bože zdravlja desiće se kada izađemo.

2. Publika smatra da bi ostala bez glavnog aduta kada bi Nikola nekim slučajem bio izbačen ili diskvalifikovan iz takmičenje. Da li možeš da zamisliš takvu situaciju i koja bi to bila tvoja karta na koju bi igrala do kraja za prestižnu nagradu?

- Mislim da je apsolutno nerealno i nemoguće da se dogodi to da Nikola izađe pre mene, ako bi se to kojim slučajem ipak desilo, ja bih se verovatno potrudila da budem ono što mi on priča da treba da budem i sada i da se više borim. Mi smo kao jedno, tako da je svejedno ko će ostati duže, ja ću mu uvek biti podrška, kao i on meni.

3. Zašto si ušla u „Parove“, koji je tvoj cilj takmičenja i šta bi uradila kada bi osvojila laskavu nagradu?

- Ušla sam da bih obezbedila svojim roditeljima i sebi bolji život. Kada bih osvojila nagradu definitvno bih ostvarila svoje snove i obezbedila nam lepšu budućnost, bila bih sama svoj gazda. Dobila bih i finansije pored ljubavi i to bi definitvno bilo ostvarenje mojih snova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.