Parovi postaju Farma: Zorica i Gastoz rade isto što Stanija i Kristijan! Je l se osećate prevarenim?

koga oni zezaju?

Parovi postaju Farma: Zorica i Gastoz rade isto što Stanija i Kristijan! Je l se osećate prevarenim?

Gastoz i Zorica su, čini se, na neki način postali Kristijan i Stanija! Da li je to što rade obmana kompletnog auditorijuma?
Objavljeno: 22:45h

Učesnici Parova Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz kao par ušli su u rijaliti. Šta? Kakav šok! Da li je iko ovo mogao da očekuje od Soraje! To više neće biti ona! (FOTO)

Aleksandar Jovanović/Zorica Dukić
Zanimljivo je da će Zorica, ukoliko Gastoz pobedi dobiti polovinu njegove nagrade. Iako pred kamerama glume zaljubljenost, Gastoz je priznao da Zorica hoće da ga iskoristi.
- Tražila mi je pola nagrade ukoliko pobedim da bi otvorila novi kozmetički salon. Pristao sam jer bi u tom slučaju ona doprinela mojoj pobedi, a smatram da treba da napreduje u svom poslu. Ne bi mi bilo žao da joj poklonim novac, učinio bih to sve i da mi nije tražila - rekao je Nenad.
Printscreen/ Facebook/ Nenad Marinković Gastoz
Zoričin i Gastozov prećutni dogovor naišao je na osudu ostalih takmičara, koji smatraju da oni igraju nefer igru s obzirom na to da će Gastoz imati sigurno najviše glasova ukoliko i fanovi Dukićeve glasaju za njega. A to takođe nije fer ni prema gledaocima koji glasaju za svog favorita. I oni su na taj način prevareni. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.