Blago njemu, mi nemamo izbora! Otac Mace Diskrecije, odbio da je upozna! (FOTO)

Nije mu lako

Blago njemu, mi nemamo izbora! Otac Mace Diskrecije, odbio da je upozna! (FOTO)

Iako se nedeljama pripremala za susret svog života, naišla je na zatvorena vrata. Međutim, Maca to i dalje ne zna jer joj niko nije saopštio tužnu vest
Objavljeno:

Otac Mace Diskrecije, Senad Nurkić nije prihvatio ponudu da se upozna sa svojom ćerkom, iako ga je produkcija televizije Happy više puta pozivala. Ugasio je kao Engleze! Maradona ispalio Maju Nikolić! Pokriće se ušima posle ovoga! (VIDEO)

Od kada su producenti obećali Senadi, da će upoznati svog oca, nije skidala osmeh sa lica. Maca jednostavno nije mogla da sakrije svoju sreću i ushićenje što će napokon upoznati oca kojeg nikada nije imala.
Maca je maštala o tome kako će izgledati, koje će cipele obuti i šta će reći. Međutim, Senad nije hteo ni da čuje za to. Odmah je kategorički odbio da je upozna, svima je jasno zašto. Zaista, da li možemo da ga krivimo.
Senad trenutno živi u Italiji, u srećnom je braku i ima decu. Sa Macinom majkom, Enisom je kratko bio u šemi ali je ona zatrudnela. Od početka je bio izričit da ne želi nikakav kontakt sa Macom.
Svi smo već sto puta čuli tužnu priču Mace Diskrecije, o tome kako želi da upozna oca, pomogne majci i postane popularna. Bar je jedno uspela da ispuni, sada svi znamo za nju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.