ODLUČILA DA SVE ISPRIČA! Mina BESNA na Karađorđa, pa otkrila: Moja majka ga ne voli, sve je to MARKETINŠKI TRIK!
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ODLUČILA DA SVE ISPRIČA! Mina BESNA na Karađorđa, pa otkrila: Moja majka ga ne voli, sve je to MARKETINŠKI TRIK!

Iako je podržala veridbu Karađorđa i njene majke Ivane, sada se sve preokrenulo

Objavljeno: 21:21h

Mina Vrbaški i njen novi dečko Ervin Mujaković su skoro ceo dan jedno pored drugog. Osim što je sa njim razmenjivala nežnosti, Mina je već rešila da se otvori pred svojim partnerom. Starletu već par dana muči ponašanje Karađorđa Subotića, koji se u rijalitiju verio sa Mininom mamom.

Naime, on svakog dana pokazuje svoje pravo lice što se njoj uopšte ne dopada.

- Ja imam svoj život, a njemu sam rekla da on ima svoj. Ja ovako, kako smo krenuli, sigurno neću komunicirati sa njim napolju. Kako je on ušao ja sam uvek pored njega. Boli me, kad sam videla kakva je on osoba. Moja Ivana treba da bude sa njim... Ona ima četrdeset godina, uvek je mene pitala sa savete. Ne znam kako će sve to funkcionisati - rekla je Mina Ervinu, a potom nastavila:

- Muka mi je bilo. Ja pričam sa Savom, a on me nešto bocka. Kaže on meni: "Nećeš ti to da kažeš", a ja njemu kažem: "Nećete vi meni postavljati ultimatum". Ako vi mene ne poštujete, znači da ne poštujete ni moju majku. Neću da dozvolim da moja majka propati zbog vas. Često čujem da pravite probleme, a moja majka se sigurno uvredila kada je čula da vi meni postavljate ultimatum. Ne znam što ste se vi uvredili ako se ja družim sa vašom ženom" - prepričala je Mina situaciju koja ju je iznervirala.

Ervin, iako nije upućen u celu situaciju u kojoj se nalaze Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotićkoji su odlučili da u Zadruzi javno ozvaniče svoju vezu veridbom, nije ćutao već je rešio da svoju dragu posavetuje.

- Moraš nekako da mu ukažeš na greške te - govorio je Ervin dok se Mina vidno nervirala što je tek sada shvatila kakav je, zapravo, Karađorđe.

Njih dvoje su nastavili da se maze na ugaonoj garnituri u dnevnoj sobi Bele kuće čekajući "Izbor potrčka i omiljene osobe", ali i "Pretres nedelje sa Milanom".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.