ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV!  Miki se ŽALIO Suzani, a potom OGOVARAO Rebeku! (FOTO)
Miki Đuričić, Foto: Preentscren/RTV Pink

ne zna šta hoće

ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Miki se ŽALIO Suzani, a potom OGOVARAO Rebeku! (FOTO)

Odlučio je da stane uz nju posle svega

Objavljeno:

Drvo mudrosti je pozvalo Mikija Đuričića koji je juče bio glavna tema u emisiji ''Gledanje snimaka'' kada je prikazan snimak poljupca sa Suzanom Perović.

Miki i Suzana
Miki i Suzana foto: Preentscren/RTV Pink

-Pravo da ti kažem, ne znam. Drago mi je što su se neke stvari raščistile. Za neke mi nije drago, znao sam da će biti ovako. Ispostavilo se kao da je došlo do ne znam ni ja čega. Imamo sad poslovni odnos. Ja nju mongo cenim i poštujem. Bilo je pitanje dana kada će da dođe do toga da svi saznaju. Evo, šta ona kaže tako je, razumem je. Inače, malo sam otišao sa raspoloženjem. Mi smo pričali u šiframa, ali nije se ništa desilo ne znam ni ja šta. Sad svima moram da objašnjavam. Svi su čuli šta pričamo - pričao je Miki, a onda priznao:

-Svima je jasno šta se dešava, ja ne umem da glumim, ja ovde uđem da živim. Nelagodno se osećam kad treba nešto da krijem - dodao je on.

Miki je na kraju priznao da bi bilo pitanje vremena kada bi svi shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Rebeka Popović
Rebeka Popović foto: Preentscren/RTV Pink

Posle je spomenuo Rebeku Popović, gde je priznao da je više ne gleda istim očima nakon što je shvatio da je ona jedno dete u duši, ali i patološki lažov.

-Ja sam rekao da ćemo se družiti. Žao mi je, sad što se desilo. Kad ona nema sa kim da se druži, seti se mene. Meni se ona svidela na početku dok nisam video kakva je. Ispada da mi je kao dete o kom treba da brinem, plus laže, ne krsti se - rekao je Miki o njoj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Bonus video

MAJA UMALO GLAVU DA IZGUBI! Samo u peškiru delila pravdu sa Borom! VITLAO METLOM po zadrugarki! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.