BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA RASKRINKALA ZERINU: U Parovima je oralno zadovoljavala lika kojeg je iste noći upoznala!
Zerina ipak nije cvećka, Foto: Printscreen Youtube

saznajemo

BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA RASKRINKALA ZERINU: U Parovima je oralno zadovoljavala lika kojeg je iste noći upoznala!

Koja je prava Zerina?

Objavljeno: 22:24h

Zerina Hećo tvrdi da nikada nije imala seks pred kamerama i da je uvek vodila računa o tome kako će se predstaviti u rijalitiju.

Međutim, Mirela Lapanović, koja je imala prilike da deli vilu "Parova" sa Zerinom, za portal Espreso.co.rs tvrdi da to ni malo nije tačno.

Zerina Hećo koju gledamo u "Zadruzi 2" pokušava da bude neka druga osoba koja ona u suštini nije. Moje mišljenje je da je iskoristila pre ulaska Baneta Čolaka za ulazak u "Zadrugu 2". Zerina je namazana svim bojama, od početka "Zadruge" je pričala o velikoj ljubavi sa Banetom nakon samo dva meseca spolja, o planovima za decu i život. Ubrzo menja ploču, jer se plaši osude gledalaca pa igra jako perfidnu igru i pokušava sebe praviti žrtvom, a Baneta posesivnim psihopatom, što uopšte nije tako. Živela sam sa njom u petoj sezoni "Parova", Zerina je bila u vezi sa Nikolom Lakićem zbog kojeg je bila posesivna i jako agresivna. Nijedna devojka nije smela sa njim da razgovara, jer bi Zerina fizički nasrnula na tu devojku. Zbog agresije je bila pola učešća u "Parovima" po izolacijama. Čak je i njega u više navrata šutirala i hvatala za vrat. Imala je seks bez pokrivača, a u šestoj sezoni kod čiviluka je imala oralni seks sa Milošem, kojeg je upoznala tu istu noć", rekla je Mirela za naš portal.

Ema Lapanović
Ema Lapanović foto: Privatna arhiva

Mirela postavlja pitanje koja je prava Zerina, da li ona iz "Parova" ili ova, kakvom sada želi da se predstavi u "Zadruzi 2".

Mislim da je pokazala svoje lice od momenta kad je ušao Ervin i što smo imali priliku videti svi. Ervin je Zerinu iskulirao, vidno se dečku ona ne sviđa. Ne bih se čudila da ponovo izmanipuliše Banetom, koji je emitivno slab na nju, dok je ona iskusna u rijalitiju i spremna na sve za bolji plasman i naravno boli je odbijanje Ervina. Deluje mi jako nesigurno, jer se poprilično ugojila, zbog čega nema samopouzdanje da bude kao u "Parovima" , navela je Mirela.

Ova Zerinina bivša cimerka otkriva i zbog čega se naročito razočarala u aktuelnu zadrugarku.

Meni je Zerina ispala jako mizerna kad sam napustila vilu u šestoj sezoni. Pokrala je dosta komada moje garderobe", otkrila je Mirela.

Bonus video

KRUNIĆKA VRIŠTALA NA DRAGANU MITAR! RAZMAHALA SE, UMALO JOJ OKO NIJE ISKOPALA: Obezbeđenje brzo reagovalo, ali JELENA NE ODUSTAJE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.