DARA BUBAMARA OTKRILA ŠTA SE DESILO IZMEĐU SLOBE I LUNE NA ŽURKI: Videla sam kad joj je prišao, meni je nje ŽAO
Sloba i Luna na žurki, Foto: Printscreen

istina o svemu

DARA BUBAMARA OTKRILA ŠTA SE DESILO IZMEĐU SLOBE I LUNE NA ŽURKI: Videla sam kad joj je prišao, meni je nje ŽAO

Dara Bubamara jedna je od svedoka susreta Lune Đogani i Slobe Radanovića u "Zadruzi 2" kada je on došao da nastupa na žurki.

Objavljeno:

Pevačica je, najpre, otkrila šta misli o Luni i Slobi:

- Luna je draga devojčica, poznajem joj majku i oca... Ja sam takva da nemam mržnju ni prema kome. A Sloba, on je predivan dečko. Kad je on ušao u prvu "Zadrugu" ja sam ljudima sa televizije rekla "Ovaj dečko će bizi zvezda"! Pre svega zato što dobro peva, drugo, lepo izgleda, a treće on je toliko jedno fino i vaspitano stvorenje, kuluturan momak - izjavila je Dara.

A potom je ispričala šta se dogodilo u noći kada je Luna imala najteži nervni slom:

foto: Printscreen

- Ja sam se odmah popela na binu da pevam, nisam mnogo zagledala. Više sam pratila posle na televiziji šta se dešava, ali u svakom slučaju, bilo mi je žao nje. Meni je inače svakoga žao, ko god plače, ko god je tužan... Da sam na njenom mestu, ja to nikad ne bih pokazala - istakla je Dara koja je opisala trenutak kada su se Luna i Sloba pozdravili.

- On je totalno ispravno postupio. Dečko više nema veze ni sa jednom od njih. Krenuo je napred, bavi se svojom karijerom i gradi neki novi život. Lepo se javio Luni, pružio joj je ruku... I kad je odlazio je to uradio, ja sam bila tu pa sam videla. On se lepo poneo prema njoj, a šta su to ljudi očekivali, ja stvarno ne znam.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.