PRAVA DRAMA! ZORANI STEFANOV HAKOVALI SVE PROFILE: Iza svega stoji njen CIMER iz Zadruge 1 i neće proći NEKAŽNJENO
Zorana, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rat bivših ukućana

PRAVA DRAMA! ZORANI STEFANOV HAKOVALI SVE PROFILE: Iza svega stoji njen CIMER iz Zadruge 1 i neće proći NEKAŽNJENO

Već mesec dana se bori!

Objavljeno:

Iako je prva sezona rijalitija "Zadruge" završena pre pet meseci i trenutno u velelepnom zdanju nadomak Beograda gledamo nova lica, pomama za onima koji su tu živeli ne prestaje. Oni su veoma popularni i traženi, a dešavaju im se i neprijatne situacije. Jedna od njih dogodila se Pinkovoj zvezdi Zorani Stefanov.

Naime, portal Pink.rs došao je do saznanja da su Zorani hakovani profili na društvenim mrežama, ali to ne bi bilo tako strašno da ona ne sumnja da iza svega stoji jedan njen bivši cimer iz Zadruge!

foto: Printscreen Instagram

Zorana je bila van sebe kada je shvatila da su joj hakovani Fejsbuk i Instagram! Nije znala šta da radi i odmah je zvala prijatelje koji se razumeju u sve to da što pre poprave situaciju! Instagram su joj brzo vratili, ali Fejsbuk još nisu uspeli, a cela agonija traje već neko vreme! Ona je u međuvremenu čula da iza svega stoji jedan njen bivši cimer iz Zadruge, ali nije 100 posto sigurna u to - kaže izvor blizak pevačici.

Tragom ove informacije stupili smo u kontakt sa Zoranom da bismo saznali šta se dešava.

Tačno je to što se čuli, još profil na Fejsbuku ne mogu da povratim što mi je jako bitno, jer mi dosta posla dolazi upravo odatle. Ali šta je tu je. Neću da uperim prst ni u koga dok ne budem potpuno sigurna, ali ako budem dobila sigurne dokaze, sve ovo neće proći nekažnjeno - rekla nam je Zorana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.