OPSADNO STANJE U PAROVIMA: Obezbeđenje opkolilo vilu zbog NASILJA NAD ŽENOM
Haos u Parovima, Foto: Printscreen

parovi

OPSADNO STANJE U PAROVIMA: Obezbeđenje opkolilo vilu zbog NASILJA NAD ŽENOM

Između Enise Bajramović i Džonatana Lumbila Mastora znale su da sevaju ljubavne varnice, a rano jutros nastao je haos u rijalitiju "Parovi".

Objavljeno:

Oni su se žestoko posvađali u noći/jutru između nedelje i ponedeljka oko toga ko će gde da spava. Enisa je prvobitno polivala Mastora vodom.

- Da te okupam malo, jer smrdiš! Smrade jeden! Nećeš oka sklopiti, ja ću te zalivati čitave noći - bacala je Bajramovićeva otrovne strelice prema momku koga je pre izvednog vremena muvala pijana.

- E, sad ćeš da spavaš u izolaciji, da ti bude lakše - odgovarao je i Džonatan.

Onda je nastao haos. Kada su se susreli u hodniku luksuzne zemunske vile, Mastor je odgurnuo Enisu koja se žalila da je došlo do fizičkog kontakta. Iz ruke je ispustila čašu koja se sručila na zid, a Nikola Jovanović Conja je posvedočio da "je umalo slomio kameru".

- Zalila sam ga vodom, a on me je udario! Neka je, tako i treba! Nije mi ništa... Zato što je klošar! Samo me je gurnuo i udario - žalila se potom Enisa ostalim ukućanima, a Conja je dobacio da "je i ranije znao kako je Mastor agresivan".

Pogledajte kako su izgledale te scene i sami procenite da li je fizički kontakt bio toliko drastičan kako predstavlja Enisa ili je ipak preterala u opisu:

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.