VESNA RIVAS RASKRINKALA LJUBU: Tukla je Miljanu, nadam se da sudija gleda Zadrugu!
Vesna Rivas, Foto: Privatna arhiva

ZADRUGA 2

VESNA RIVAS RASKRINKALA LJUBU: Tukla je Miljanu, nadam se da sudija gleda Zadrugu!

Nju su sinoć pominjali u "Zadruzi".

Objavljeno:

Miljana Kulić je sinoć, kada je videla Ljubu Pantović na imanju u Šimanovcima, podsetila ovu novu zadrugarku da ju je tukla dok su bile u drugom rijalitiju.

Fitnes instrukturorka je tvrdila da Kulićeva laže, ali je Miljana podsetila da ima svedoke za svoje tvrdnje, među kojima je navela i Vesnu Rivas. Mi smo kontaktirali Vesnu i ona je za portal Espreso.co.rs potvrdila da Miljana nije lagala.

foto: Printscreen Youtube

– Ljuba jeste tukla Miljanu u "Parovima". I ne samo što je tukla, već je crtala i njen grob, čime joj je pretila da će je sahraniti. Ona je Miljanu klela najstrašnije - rekla je Vesna za naš portal.

Ova mama igre, kako zovu Vesnu zbog rekordnog broja dana provedenih u rijaliti programima, podsetila je na to da se Ljuba i u "Parovima" unosila u lice kao što to radi Karađorđu Subotiću u "Zadruzi".

– Ovakvo mlaćenje prstom što radi Karađorđu izaziva uslovni refleks. Ona ga izaziva da je udari. Ne bi smelo da bude dozvoljeno u rijalitiju da se toliko unosi u facu nekome - rekla je Vesna za Espreso.co.rs

Inače, Vesna i Ljuba Pantović vode sudski spor. Rivasovu je Ljuba tužila zbog toga što je ova rekla da Ljuba ima krimogenu prošlost.

– Nadam se da sudija koji vodi naš slučaj gleda ovo ponašanje. Ljuba je kukala kako je povređena što sam rekla da ima krimogenu prošlost, a poslušajte šta ona izgovara u "Zadruzi" i kako se ponaša - rekla je Vesna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.