SUROVO ISKRENA! Miljana Marijani: Veća si ku**a nego što sam mislila! (VIDEO)
Jelena Krunić je sinoć podsetila Adama da ga je upozoravala na to da Marijana može ponovo da ga povredi, Foto: RTV Pink printscreen

najiskrenije do sada

SUROVO ISKRENA! Miljana Marijani: Veća si ku**a nego što sam mislila! (VIDEO)

Sve joj je sasula u lice

Objavljeno:

Mnoge zadrugare Marijana Zonjić je sinoć razočarala kada je emitovan snimak na kojem se vidi njena namera da bude sa bubnjarom koji je bio gost na žurki u utorak uvek, čime je pokazala da je bila spremna da prevari Adama Đoganija, u koga je tvrdila da je zaljubljena.

Jelena Krunić je sinoć podsetila Adama da ga je upozoravala na to da Marijana može ponovo da ga povredi i ispostavilo se da je bila u pravu.

Mnogo surovija je bila Miljana Kulić.

– Ja ću biti surovo iskrena. Meni je Marijana bila draga za druženje iako sam znala šta je. Samo ću reći da je veća ku*vetina nego što smo mislili. Ja sam surovo iskrena. Ja sam je prihvatila i takvu, družila sam se sa njom - rekla je Miljana i dodala:

– Adame, ako si budala moraš da budeš ne znam ni ja. Totalno da nemaš svoj stav, dostojanstvo, obraz, da pređeš preko ovoga. Ja sam zgrožena. Rekla sam da ću biti surovo iskrena da ne bih uvijala. Veća ku*vetina nego što sam mislila. Ja sam je kao ku*vu prihvatila, ali posle ovoga ni "Dobar dan!" nemoj da mi kažeš. Ti si na sve spremna. Evo, videli smo iz klipa. Odvratna si, to tvoje ponašanje je odvratno. Sram te bilo!

Pogledate kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.