PSIHIČKI JE OBOLELA, Luna je na ivici SAMOUBISTVA?! Stručnjak otrkiva koja je njena dijagnoza!
Luna Đogani doživela je sinoć nervni slom, Foto: Printscreen

ALARMANTNO

PSIHIČKI JE OBOLELA, Luna je na ivici SAMOUBISTVA?! Stručnjak otrkiva koja je njena dijagnoza!

Psiholog Lidija Grujić rekla je da joj je hitno potrebna stručna pomoć

Objavljeno:

Luna Đogani na korak je od toga da digne ruku na sebe i pod hitno mora da napusti "Zadrugu" kako bi započela proces lečenje psihoterapijama, smatra psiholog Lidija Grujić.

Scena u kojoj modna blogerka urla na sav glas, zapomažući i dozivajući ime Slobodana Radanovića, uznemirila je javnost. Čim je ugledala pevača koji je bio gost na žurki u "Zadruzi", Đoganijeva je počela da se ponaša neurotično i labilno.

Prvo je nekoliko minuta stajala ispred bine i gledala u Radanovića, onda je počela da plače, da bi je na kraju odveli u posebnu prostoriju gde se odigrala nesvakidašnja drama. U potpunom nervnom rastrojstvu, Luna je toliko vikala da niko od takmičara nije uspeo da je urazumi i smiri.

foto: Printscreen

"Slobo! Moja najveća bol u životu si ti! Zašto si me iskoristio? Slobo, Slobo, Slobo, Slobice! Ljubavi moja, vrati mi se, vrati se, Slobo. Ne, neću bez tebe da živim. Ne mogu, foliram se da mi je dobro. Nije, nisam dobro! Fali mi moja ljubav, moj jedini muškarac koji me voleo i čuvao kao princezu. Nisam uspela da se saberem, nisam. Pukla sam", vrištala je Luna, dok su je Savo i Adam držali.

Psiholog Lidija Grujić rekla je za Kurir da je stanje Đoganijeve više nego alarmantno i da joj je hitno potrebna stručna pomoć.

"Luna proživljava Slobino odbijanje, što u njoj izaziva ogromnu patnju. Ljubavno odbijanje, bol, tuga, osećaj manje vrednosti mogu je lako navesti da protumači da njen život nije vredan. Da ona ne vredi, ključni je razlog da pomisli na suicid. Sada joj je potrebna podrška najbližih. Razgovor sa Slobom doveo bi do rasvetljavanja njihovog odnosa. Tu bi se u njenom umu stvari postavile na mesto. Voleti nedostupnog muškarca znači braniti sebi ljubav. Pošto znamo detalje iz Luninog odrastanja, lako uviđamo vezu koja je podsvesno navodi na pogrešno biranje partnera. Luna nije u toj meri mentalno jaka, te se drži svojih 'priča' u koje želi da veruje, jer takve priče mnogo manje bole", kaže Grujićeva i nastavlja:

"Razgovori sa stručnom osobom bi je naveli da svoju sliku sagleda šire. Osnažili bi je. Međutim, gledajući kolika je njena patnja, mislim da bi tek to otvorilo njenu Pandorinu kutiju. Lunin odnos sa Slobom najverovatnije preslikava njen odnos sa nekim članom porodice ili bivšim partnerom. Dakle, patnja usled odbijanja, već doživljena, u njoj postoji odavno! Naravno da vraćanje u 'Zadrugu' u Luni izaziva da ponovo proživljava svoje trenutke sa Slobom, i lepe i ružne. 'Zadruga' je mesto koje je potpuno pogubno za nju u ovoj životnoj fazi. Ovaj incident je bio očekivan", zaključila je psiholog, dok Lunini roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani, nisu odgovarali na naše pozive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.