BIVŠI ZADRUGAR PROKOMENTARISAO: Luna je postala žrtva sebe same!
Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom, Foto: Printscreen

ISKREN

BIVŠI ZADRUGAR PROKOMENTARISAO: Luna je postala žrtva sebe same!

Sve je šokirala sinoćna situacija

Objavljeno:

Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom, plakala je i histerisala zbog Slobe Radanovića. Postoje oni koji žale blogerku, ali i oni drugi koji smatraju da se Luna folira i da pravi od sebe žrtvu.

Bivši zadrugar Nikola Bokun imao je prilike da na imanju u Šimanovcima i uživo isprati neke Lunine histerije zbog bivše ljubavi, pa smo ga zamolili za Espreso.co.rs da nam prokomentariše kako mu je ona izgledala dok je bio na imanju.

Nikola Bokun
Nikola Bokun foto: Privatna arhiva

– Dok sam bio u "Zadruzi", sa Lunom sam imao korektan odnos. Ne mogu da kažem da smo se družili, ali smo bili u dobrim odnosima. Video sam i primetio da ima psihičkih problema koji se manifestuju u obliku histerije za bitne, kao i za neke bezazlene situacije. Luni treba pomoć stručnog lica, koje će je uputiti kako da prevaziđe te situacije. Iskreno, žao mi je, jer je mlada i vidi se da nije sposobna da se izbori sa tim sama. Mislim da nije samo ljubav u pitanju, već ogroman pritisak javnosti koji nije umela da kanališe. Postala je žrtva sebe same, ali ako bude imala volju, snagu ako bude radila na sebi, moći će da se izbori sa tim - rekao je Nikola za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.