Kobasica, biftek, salama i...  Evo šta je Kristijan pred ženom rekao za Staniju i Balerinu!

nije ga blam

Kobasica, biftek, salama i... Evo šta je Kristijan pred ženom rekao za Staniju i Balerinu!

Čim je ušao u rijaliti "Parovi" Kristijan je rešio da napravi haos. Opasan momak je pred ženom govorio o svom odnosu sa Balerinom i Stanijom
Objavljeno:

Sinoćni ulazak Kristijana Golubovića u "Parove" izazvao je pravu senzaciju. Tome je doprinela i činjenica da opasan momak nije ušao sam, već je došao u pratnji svoje žene, Ivane. Šok šokova! Frapirali smo kad smo videli sa kojom damom je Kristijan ušao u Parove! Golubović je, bez blama, pred ženom pričao o svom odnosu prema Balerini i Staniji s kojima je u prošloj sezoni "Farme" bio u ljubavi. On je rekao kako je njegova supruga mnogo bolja od njih dve i kako su one kao smrdljive kobasice u poređenju sa njom.

- Pa dođem kući i vidim ženu kako plače i pita me da li sam se zaljubio u Staniju i Balerinu. Pa je ja ubeđujem da nisam, pitam je da li je luda. Pa zašto bih ja ako u kući imam biftek jeo smrdljive kobasice i salame, da posle smrdim, prdim i podrigujem - slikovito je opisao Golubović. Vodič kroz srpsku seljadiju! Živimo u jednom velikom seljobritiju! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Očigledno da Kiki neće imati poštovanja prema vama, pa čak i ako mu date pola svoje nagrade, te Staniju nije štedeo. - Ona sebe mora da opere, dobila je 35.000 evra. Ona je novac zbog mene dobila, a ne zbog nje. Bio sam apsolutni pobednik. Nisam je voleo, poštovala me je, bila je u mom timu, a nisam rekao da je dudlala...Ja sam moralni pobednik - rekao je Golubović. Razumljivo je da Kristijan ovakve stvari mora da govori pred ženom, kako bi opravdao svoje preljubničko ponašanje u prošloj sezoni "Farme", ali kako Ivana prihvata ove izmišljotine, to nikome nije jasno. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.