LUNA MI JE POKAZALA DA JE ZALJUBLJENA U MENE: Nemanja Tošić otkrio nepoznate detalje o odnosu s Đoganijevom!
Nemanja Tošić gaji simpatije prema Luni Đogani, Foto: Printscreen

GORKO SE KAJE

LUNA MI JE POKAZALA DA JE ZALJUBLJENA U MENE: Nemanja Tošić otkrio nepoznate detalje o odnosu s Đoganijevom!

Fudbaler se iskreno pokajao zbog toga što je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona

Objavljeno:

Nemanja Tošić priznaje da je nedelju dana nakon diskvalifikacije iz rijalitija Zadruga shvatio koliko je Luna Đogani zapravo zaljubljena u njega i koliko joj nedostaje njegovo prisustvo. On ističe da se mlada blogerka suzdržavala pred kamerama jer nije želela da bilo ko primeti da ona gaji osećanja prema nekom muškarcu jer bi time srušila priču o sebi da je nedodirljiva.

- Ja sam poštovao to što je ona bila zaljubljena u nekoga iz spoljnog sveta. Bilo mi je žao što je bila loše okarakterisana. U njenim očima sam video nešto što u drugim ženama nisam video. Ona ima neku toplinu. Imala je ozbiljnu kočnicu kada je ljubav u pitanju. Ja sam joj pokazao da sam zaljubljen u nju, ali nisam hteo da je stežem previše. Svestan sam kakve kvalitete imam, koliko sam iskren, i znao sam da će ona to prepoznati u meni, kaže Tošić, koji je ubeđen u to da je Luna prepoznala njegovu iskrenost.

foto: Printscreen

- Ubeđen sam da je prepoznala kakav sam ja čovek, ja sam to osetio u mnogim trenucima. U nekoliko navrata je pokazala meni da joj se sviđam, pa se seti da je pred kamerama, pa uradi nešto kontra, da me spusti. Ja znam da je to tako i neću odustati od nje do kraja. - kaže Nemanja i dodaje da mu ljudi svakog dana javljaju da ga Đoganijeva spominje i da ga stalno doziva da se vrati u rijaliti.

- To gledaoci vide sad kada mene nema. Koliko me spominje, koliko me traži da se vratim. Osećam da je to tako. Svi imaju takav utisak. Marko joj džabe prilazi, nema ništa od toga. Ona se igra sa Markom, on je bio dobar sa Slobom, pa pravi foru. Marko nju ne privlači. Kada bih se vratio, Luna bi imala samo moju podršku i pustio bih da stvari idu svojim tokom, pa šta se desi. Polako bih je osvajao. - završava Tošić za rijaliti.

Inače, fudbaler se iskreno pokajao zbog toga što je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, i tvrdi da je spreman da mu se javno izvini, ako bi tako dobio šansu da ponovo uđe u velelepni imaginarijum.

Bonus video

DI-DŽEJ ODVUKAO MILJANU KULIĆ U KREVET: Masirao je, a onda su počeli strasno da se ljube ispod pokrivača!

(Espreso.co.rs/ Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.